Brexitul e un fanatism: Un globalist neohitlerist i-a insultat pe francezi/ Boris Johnson va face tot atat rau britanicilor pe cat a facut Hitler germanilor

Brexitul e fanatism: Fanaticul Brexit Boris Johnson va face tot atata rau britanicilor cat a facut Hitler germanilor

Globalistii sunt foarte aroganti si plini de ei. Explicatia acestei excesive si nejustificate mandrii de sine vine din faptul ca ei se considera manipulatori perfecti, in timp ce pe cei care le cad prada ii detesta, ca pe niste prosti absoluti. Exista insa si un revers, care arata ca globalistii nu sunt chiar atat de destepti pe cat se cred.

Politicienii cu adevarat inteligenti se pot folosi de laudele si criticile globalistilor ca de o busola. Ei se afla pe un drum gresit cand sunt laudati de globalisti si pe drumul cel bun cand sunt criticati, insultati, demonizati. Acuzatiile si etichetarile care vin din partea globalistilor arata limitele acestora, furia si neputinta lor ca manipularile nu le-au reusit sau nu le ies cum isi doresc.

In aceasta specie fudula si limitata intra si conservatorul britanic Boris Johnson, care e pe cale sa fie adus la sefia guvernului de catre elita globalista. Potrivit Daily Mail, fostul şef al diplomaţiei UK a declarat că francezii se comportă ca nişte ”prostănaci” în privinţa Brexitului. La cererea Foreign Office, comentariul dintr-un documentar BBC din 2018 a fost cenzurat. Adevarul nespus despre Boris Johnson e ca acesta are in profilul sau psiho-politic toate ingredientele unui neohitlerist. Acestea sunt detectabile in globalismul adanc indoctrinat si unilateralist al lui Boris Johnson si in fanatismul sau pentru Brexit, care va face tot atata rau britanicilor pe cat a facut Hitler germanilor.

 https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/28/brexit-o-insulta-a-lui-boris-johnson-la-adresa-francezilor-a-fost-taiata-la-montajul-unui-documentar-bbc–333382   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: