Globalista Madonna le oferă în “God Control” tot ce vor să vadă și să audă: Violență, sânge, terorism. Cum se numesc cântăreața si videoclipul unor simboluri barbare și consumatorii acestei false arte de „nișă”?

Madonna/ Foto: Facebook

Cand globalista Hillary Clinton le transmitea „instructiuni” indirect “lupilor singuratici”, pe vremea mandatului ei de sefa a diplomatiei americane in administratia Barack Obama, ea folosea limbajul public, la vedere si acceptat, al blamarii si condamnarii. La receptie insa se revelau sensuri contrare, in decriptarile orwelliene.

Iata ca si cantareata americana Madonna utilizeaza ceva asemanator limbajului dublu in noul ei videoclip, “God Control”. Servitoare recunoscuta a globalismului, Madonna le ofera globalistilor tot ceea ce acestia vor sa vada si sa auda: violenta, sange, terorism.

In SUA, terorismul este endemic si sistemic, insa dezorientativ el este denumit “violenta civila”. Scopul ascunderii terorismului intern este ca Statele Unite sa aiba libertatea de a folosi extern, nestingherite si necontrate, acuzatiile de terorism la adresa adversarilor lor de pe scena internationala, care le denunta globalismul, unilateralismul si metodele genocidare de “conformare”.

Aparent, Madonna ar milita in videoclipul noii sale melodii pentru controlul armelor de foc in SUA. Aceasta falsa “doleanta” madonnista este insa imposibila fara schimbarea Constitutiei SUA, care a fost facuta de globalisti pentru controlul colonial al populatiei americane. Acolo se afla sursa „violentei civile”. Fapt pe care Madonna il stie, ca doar d’aia e cantareata ezoterica a globalismului. De aceea ea vorbeste de „control”, cu care ii abureste pe naivii si credulii aflati in jugul ignorantei, si nu de eliminare sau de schimbarea legii legilor. Cum se numesc insa cantareata si cantecul care folosesc materialul clientului: violenta, sange, terorism?

Cine sunt consumatorii de nisa care comanda o arta lucrata cu simbolurile lor? Madonna si “God Control” si-au atras critici si respingeri puternice din partea publicului educat. Acesta denunta un substrat care nu e vizibil pentru toti. “Arta” cu simboluri teroriste nu e arta, ci instigare mascata artistic, cu sange, cat mai mult sange si violenta, pentru consumul orgiastic al teroristilor.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23227014-video-madonna-starneste-controverse-noul-videoclip-god-control-care-contine-imagini-violente-explicite-mesajul-artistei-face-simti-prost-foarte-bine-poate-asa-vei-face-ceva.htm          

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: