Madame “Noviciok” continuă manipularea internaţională: May i-a cerut lui Putin „să pună capăt actelor de destabilizare”, care nu există
Theresa May i-a cerut lui Vladimir Putin ”să pună capăt actelor de destabilizare”
Dupa declansarea unilaterala si tendentioasa a Brexitului, cand Marea Britanie a inceput sa fie suspectata international de lipsa de integritate, o mare parte din opinia publica a inceput sa se intrebe cum de niste insule pe care ca de abia le observi pe harta lumii au reusit sa construiasca cel mai mare Imperiu, cel Britanic
“Britanic” este fals spus, e o acoperire pentru globalisti, in ghearele carora a intrat Britania, incepand cu Razboiul Civil (1642-1646), in urma caruia Oliver Cromwell le-a permis evreilor, expulzati in 1290 de Eduard I, sa se intoarca in Anglia si, mai ales, dupa ce Nobilimea Neagra, cuibarita la Amsterdam, si-a instalat omul, pe Wilhelm de Orania, pe tronul de la Londra, in 1689, devenind regele Wilhelm III.
Raspunsul la intrebarea cvasigenerala mentionata e simplu: prin manipulare si coruptie! Noul rege “englez” Wilhelm III, el insusi un globalist bine mituit, care-si facuse veacul pe la olandezi si doar asteptase momentul sa fie miruit cu tronul englez de catre globalistii cu bani si stapani ai comertului maritim, a fondat Banca Angliei si a pus bazele City of London, in semn de recunostinta si de impamantenire a puterii alogene.
In cele peste patru secole care au trecut, Imperiul Britanic a tot crescut, aceasta si datorita retelelor formate din diasporele globaliste, care erau infiltrate in tot mai multe tari, unde procedau la fel, dupa acelasi principiu, de distrugere sau marginalizare a indigenilor si de acaparare a puterii si bogatiilor acestora. Manipulare si mituirea internationala au ramas ca principale arme de crestere.
Nu ar trebui prin urmare sa ne miram ca premierul demisionar britanic Theresa May, supranumita Madame “Noviciok” (rusă новичок), dupa esuarea lamentabila a operatiunii de a pune pe seama Rusiei otravirea, cu neurotoxicul de la care isi trage porecla, fostului spion rus Serghei Skripal, anul trecut, la Salisbury, in Marea Britanie.
Theresa May: Limbajul sau studiat al corpului nu va starni reactiile scontate, ci contrare: O needucata cu ifose!
May a surprins prin cererea de a avea o intrevedere cu presedintele Rusiei, Vladimir Vladimirovici Putin, in marja summitului de la Osaka. Calculul foarte probabil a fost sa mai atraga asupra ei atentia internationala, pentru a o scoate din conul de umbra in care se afla dupa demisie. Desigur, o intrevedere cu omul forte de la Kremlin o aducea instantaneu pe primele pagini ale mass-media internationale.
Marea surprindere a fost ca Theresa May nu a cerut intrevederea cu Putin pentru a imbunatati relatiile Marii Britanii cu Rusia. Asteptarea rationala era ca May va incerca, in ultimele ei zile ca premier, sa repare ce a stricat in relatiile bilaterale britanico-ruse.
Dimpotriva, Theresa May a continuat manipularea internationala din cazul Skripal, reconfirmandu-si, intr-un fel, botezarea ca Madame “Noviciok”. Premierul britanic i-a cerut vineri preşedintelui rus “să pună capăt actelor de destabilizare”, care nu exista. Ea a reincalzit astfel o ciorba de mult expirata, servind-o ca o “neurotoxina” opiniei publice internationale. Din fericire, adevarul lipsei de probe este antidot.
La fel de maligne pentru relatiile bilaterale britanico-ruse au fost si alte doua evenimente, de sustinere de la Londra a premierului britanic aflat la Osaka. Boris Johnson, fost minsitru de externe in cabinetul May si, probabil, succesor al acesteia, si-a sprijinit vineri sefa de partid prin a se exprima public ca este “pesimist în privinţa unei încălziri a relaţiilor cu Rusia cât timp va fi Putin preşedinte.”
O a doua coordonare intaritoare a mitului a venit la tanc în noaptea de vineri spre sâmbătă, din partea unei anchete britanice pretinse independente, care ar fi fost intreprinsa de un site de investigaţii, Bellingcat, si BBC. Potrivit acestor surse establishmentare, operaţiunea de otrăvire a fostului spion Serghei Skripal a fost condusă, de la Londra, de un ofiţer cu grad înalt în serviciul de informaţii al armatei ruse (GRU).
Ce risipa pe capul rusilor, ca dupa fundul fiecarui agent sa stea cate un general! Daca ancheta si faimoasa ei concluzie au fost reale, de ce or fi asteptat un an si ceva, cand orice indicii au o viata foarte scurta? Pai, nu e limpede? Instrumentarea si oportunismul lor politice sunt de netagaduit, doar acum s-a dus May la Osaka! Mai cu IQ, baieti, mai cu IQ!
This entry was posted on Sâmbătă, 29 iunie 2019 at 20:21 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to Madame “Noviciok” continuă manipularea internaţională: May i-a cerut lui Putin „să pună capăt actelor de destabilizare”, care nu există
Cum sa iti zic … berbiajul tau efrenat n nu resuseste sa macvheze lipsa deinformatie si oncultura fundamentala ci doar sa evidenbtieze lipsa ta de bun simt si precaritatea educationala
Zau asa … „iar utilizarea lui de catre un monarh englez poate fi pusa pe seama multor cauze politice si diplomatice” Ma tu cand erai mai june ai citit Robin Hood, Ivan Hoe sau Regii Blestemati?!
Mai draga, magistra vitae nu e nici inculta, nici needucata. Historia e plina de o adanca simtire, invitandu-ne sa o studiem temeinic, pentru a nu repeta greselile si partile intunecate ale trecutului.
Acu vazui „genialu” tai raspuns :https://adriannastase.ro/2019/06/17/despre-recentul-pact-politic/#comment-204471
Cum sa iti zic … berbiajul tau efrenat n nu resuseste sa macvheze lipsa deinformatie si oncultura fundamentala ci doar sa evidenbtieze lipsa ta de bun simt si precaritatea educationala
Zau asa … „iar utilizarea lui de catre un monarh englez poate fi pusa pe seama multor cauze politice si diplomatice” Ma tu cand erai mai june ai citit Robin Hood, Ivan Hoe sau Regii Blestemati?!
ApreciazăApreciază
Mai draga, magistra vitae nu e nici inculta, nici needucata. Historia e plina de o adanca simtire, invitandu-ne sa o studiem temeinic, pentru a nu repeta greselile si partile intunecate ale trecutului.
ApreciazăApreciază