Modelarea reactiilor politice internationale prin emotii: Evenimentele dramatice din Lume, provocate de globalisti? Cand cercul nu se va mai inchide (NB)

Libia: Cel puţin 40 de morţi şi 70 de răniţi într-un atac neidentificat asupra unui centru de migranţi

Modelarea prin emotii a Lumii de catre Globalism

Modelarea prin emotii a Lumii este un obiectiv strategic al Globalismului. Atacurile cu substante toxice de lupta in Siria sau atacarea unor petroliere straine in Marea Oman au avut drept scop crearea si dirijarea de tiruri emotionale asupra conducerilor legitime ale celor doua state antiglobaliste.

Atacurile rebelilor houthy din Yemen asupra infrastructurii aeroportuare din Arabia Saudita sau atacul aerian asupra unui centru de migranti din Libia par sa fie modalitati globaliste de conformare antiiraniana a sauditilor sau de crearea de baraje emotionale in calea miscarii libiene de eliberare a Tripoli.   

Libia este o placa turnanta a traficului du migranti spre Europa, sub acoperirea globalista de “salvationism”, de fuga din calea razboiului civil. Acesta din urma este o cale geopolitica preferata a globalistilor, pentru destabilizarea si preluarea controlului asupra tarilor in cauza.

Un atac aerian neidentificat efectuat marti asupra unui centru de migranti de la periferia capitalei Tripoli a provocat 40 de morti si 70 de raniti.

Dupa astfel de evenimente dramatice cu origine “neidentificata” intra imediat in actiune ONG-urile globaliste de amplificare si supozitii sau acuzatii tendentioase. Niciun fel de decizii sau de curente de opinie, sugerate prin evenimente provocate de globalisti, nu trebuie sa fie urmarea emotiilor.

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/07/03/libia-cel-putin-40-de-morti-si-70-de-raniti-in-urma-unui-atac-asupra-unui-centru-de-migranti–335695

Cand cercul nu se va mai inchide (NB)

 

Eliberarea de globalism-terorism a Libiei: Maresalul antiglobalist Khalifa Haftar/ Foto: Wikimedia Commons

Tarile, liderii si persoanele care continua sa se afle sub influenta politicii fricii ar fi uimite sa afle ca puterea reala a globalismului este mult mai mica decat si-ar putea imagina. Unele analize si evaluari, atat istorice cat si actuale, destul de cuprinzatoare si sofisticate, apreciaza ca puterea reala a globalismului ar fi de circa 20-30% din cea care i se atribuie. Unii vorbesc chiar de mai putin, de sub 10%. Doua treimi din puterea globalistilor vine de folosirea puterilor altora si de regula impotriva lor.

Vampirismul de putere al globalistilor se intemeiaza pe stereotipuri psihologice, pe care le-au insamantat timp indelungat in mintile oamenilor, astfel ca acestia au devenit prizonieri ai unor scheme emotionale de conditionare, acceptare si conformare. Cand acest cerc vicios, creat si intretinut de globalisti, va fi spart si nu se va mai inchide prin cei pe care ii folosesc drept mijloace pentru scopurile lor, oamenii se vor elibera si isi vor da seama de puterea lor uriasa la scara planetara.

Un mod de cum SUA se folosesc de alte tari pentru a-si atinge telurile globaliste poate fi detectat in declaratiile vicepremierului libian Ahmed Meitig, de la inceputul lunii trecute, in timp ce se afla la Washington, pentru a pune la punct un mecanism bilateral, folosind mijloace arabe, impotriva miscarii antiglobaliste a libienilor, conduse de maresalul Khalifa Haftar. Meitig si guvernul sau, unealte ale globalismului, au cerut ca SUA să-şi intensifice diplomatia in vederea izolarii mareşalului Haftar.

Khalifa Haftar, care deţine controlul asupra estului Libiei, a lansat la începutul lunii aprilie o ofensivă cu scopul de a ocupa capitala Tripoli, unde se află sediul “Guvernului de uniune naţională” (GNA), al premierului Fayez al-Sarraj, guvernare recunoscuta internaţional, la influenta globalistilor. Ofensiva antiglobalista este susţinuta de Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită şi Egipt, care au decodificat nereprezentativitatea nationala si regionala a GNA, un risc pentru antiterorism si stabilitatea regiunii.

“Nu cerem sprijin financiar sau militar SUA. Avem nevoie de un ajutor diplomatic hotărât”, a precizat trimisul lui Sarraj. „SUA au mulţi prieteni şi aliaţi în regiune, iar aceşti prieteni şi aliaţi ai SUA se amestecă din greu şi intens în afacerile libiene” interne. „Vrem ca SUA să adreseze un mesaj clar acestor state pentru ca ele să păstreze distanţa faţă de Libia”, a declarat Ahmed Meitig, invederand astfel cererea uzurpatorilor de la Tripoli ca Washingtonul sa inchida cercul globalist cu mijloace arabe.

Lucruri similare se intampla si in alte situatii conflictuale sau tensionate din Orientul Mijlociu, intre care cea a Iranului antiglobalist este extrem de edificatoare, sau din alte zone ale Lumii, in care cercul scopurilor globalismului este inchis cu mijloace locale, dar impotriva intereselor tarilor-mijloc (mijlocitoare).   

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23193071-guvernul-libian-uniune-nationala-lui-sarraj-declara-linistit-dupa-garantiile-oferite-sua.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: