Nu exista intamplari sau coincidente, doar consecinte: Atac energo-incendiator din spatiu?

Kremlinul, profund preocupat de cauzele obscure ale unui incendiu devastator la bordul unui submarin rusesc, in Marea Barents

Incendiul de la bordul submarinului rusesc, in timpul unei misiuni in Marea Barents, soldat cu 14 morti, cercetatori stiintifici valorosi, ridica unele intrebari, plecand de la premisa ca nu exista accidente sau coincidente, ci doar consecinte.

De ce incendiul a pornit de la o baterie electrica? Cu ceva timp in urma, o anumita tara a interzis la bordul avioanelor sale laptopuri sau alta aparatura electronica alimentata cu baterii, pe motiv ca acestea din urma pot fi cauze ale unor autoaprinderi sau explozii.

Ipoteza de la timpul respectiv pare sa fi primit o confirmare ulterioara din partea unor evenimente dramatice, cu prabusiri de avioane despre care anchetele au aflat ca s-ar fi datorat unor incendii aparute in zona panourilor electrice de la bord.

Au fost apoi unele explozii devastatoare ale unor depozite de substante chimice sau mase plastice. Din nou, in cauza apar produse izolatoare sau cu origine in produse rezultate din prelucrari chimice ale petrolului.

Chiar si incendii mai banale la unele cladiri rezidentiale s-au produs la partea lor superioara, la mansarde, cele mai expuse la un posibil agent de incendiere aruncat pe acoperisuri sau lansat din spatiu.  

Ceva trebuie sa fie, probabil de natura fizica, care provoaca aprinderi chimice. Laser din spatiu? In sfarsit, submarinul a luat foc in momentul ridicarii la suprafata, cand a scazut protectia izolatoare a apei de adancime. Ca si cand era asteptat.

In ipoteza unor atacuri energo-incendiatoare din spatiu, trebuie spus ca acestea au caracter terorist, lovesc doar punctual si izolat, dupa principiile “Ataca si fugi!” sau “Loveste si ascunde-te!”. Nu au deci putere de confruntare, ci doar de hartuire.

Din aceeasi posibila categorie de acte globaliste antimundiste ar putea face parte si doua disparitii misterioase, a unui avion malaezian, in 2014, cu 239 de persoane, in Oc. Indian, si a unui submarin argentinian, in 2017, cu 44 de persoane, in Oc. Atlantic, care ar fi putut sa fi fost tinta unor experimente militare.   

As mai reaminti ca un inalt oficial mai de pe la soare apune a evocat la un moment dat, destul de deconspirator, motiv pentru care a si fost scos din functie, echipe de incendiatori, intr-un teritoriu tinta, potrivit unui film-joc de animatie tematica.

Nu in ultimul rand, un agent din aceeasi zona, specialist in constructii civile, a fost arestat in timp ce se afla intr-o misiune de spionaj, in Est, unde s-au inregistrat incendii devastatoare si demolatoare ale unor cladiri, asemanatoare unor distrugeri deliberate, de razboi. [Avertizor este si episodul Colectiv, din 2015, unde s-au depistat urme de acceleratori de incendiu]. 

Puse cap la cap, toate aceste franturi de indicii si imagini duc catre o directie si o concluzie, privind un risc cu care stam la masa globala si in casa globala, ca parteneri, colegi si chiar, pentru unii, aliati. Eventuale reactii trebuie sa fie coordonate, multilaterale, graduale si globale. 

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/07/03/rusia-incendiu-la-bordul-unui-submarin-rusesc-unii-membri-ai-echipajului-au-supravietuit-ministrul-apararii–336276       

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: