Reflex simetric la interzicerea de catre SUA a identitatii etnice: Desfiintarea diasporelor evreiesti

Simetrie reflexiva/ Foto: Wikipedia

Noua decizie unilaterala a Guvernului Donald Trump de a interzice identitatea etnica in SUA a fost primita cu indignare si ingrijorare de catre comunitatea internationala. Dincolo de impactul destructiv inacceptabil asupra drepturilor omului si drepturilor minoritatilor nationale (v. link), exista si o consecinta simetrica antiglobalista.

Marea majoritate a statelor Lumii are comunitati de imigranti in SUA la care nu vor fi dispuse sa renunte sau, oricum, nu fara retorsiune. La acest din urma aspect, se pare ca preadesteptii nedestepti ai globalismului nu s-au gandit, nici cat un bob de neghina, globalistii fiind obisnuiti ca Lumea sa le accepte orice.

De mai multa vreme devenise evident ca globalistii de la Casa Alba incepusera sa se foloseasca de imigrantii din SUA impotriva tarilor de origine ale acestora. Asa se face ca emisari sau negociatori ostili ai SUA in relatiile cu tarile tinta proveneau si continua sa provina din imigrantii din tarile de origine in aceasta tara de adoptie.

Coreeni, arabi, afgani, sauditi, turci, japonezi etc. din diasporele din SUA sunt fara exceptie inrolati impotriva popoarelor si religiilor lor de origine, contra patriilor lor mame. Multeralistii au mai inchis ochii, diasporele lor erau si puncte de legatura cu unilateralistii, insa SUA au mers prea departe cu interzicerea identitatii etnice.

Desfiintarea diasporelor de imigranti din SUA, altele decat cea evreiasca, nu lasa loc decat unei singure reactii, de reciprocitate din partea statelor Lumii. Solutia pentru acestea din urma e sa raspunda simetric globalistilor. Va fi un raspuns sugerat: desfiintarea diasporelor evreiesti. Cum diasporele evreiesti sunt ochii si urechile SUA, desfiintarea lor va avea efecte de handicap. Globalistii vor deveni orbi si surzi. Fara diasporele evreiesti, globalismul va imploda, se va flescai, ca o basica sparta sau dezumflata. Inca nu este prea tarziu ca globalistii sa revina la sentimente mai bune fata de diasporele din SUA si, o data cu prezentarea de scuze, sa retraga interzicerea identitatii etnice.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/07/03/sua-intrebarea-despre-nationalitate-exclusa-definitiv-din-recensamant-in-2020–33579

https://fragmentariumpolitic.wordpress.com/2019/07/05/sua-anularea-drepturilor-omului-si-minoritatilor-nationale-globalistii-interzic-identitatea-etnica/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: