Holocaustul Secolului XXI: Terorismul Globalist

Noul preşedinte al Parlamentului European, David Sassoli, isi incepe mandatul cu un omagiu adus victimelor terorismului

Holocaustul Antisemitist a fost curmat si vinovatii au fost pedepsiti datorita unitatii Lumii. Holocaustul si Hitlerismul au intrat in cartile de istorie. In 1945, cand s-a semnat Carta ONU, cu un vibrant preambul care chema ca ororile teroarei si razboiului sa nu se mai repete, nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie un nou Holocaust, in secolul XXI. Un Holocaust Antimundist, savarsit de Terorismul Globalist.

Din nefericire, noul Holocaust, Antimundist sau Globalist, este in desfasurare si criminalii globalisti se afla in libertate, provocand fara oprire noi victime. Holocaustul globalist a imbratisat o multime de forme, adaugandu-si alte si alte masti, inapoia carora se afla un acelasi chip: razboaie preventive, razboaie teroriste, atentate teroriste, atacuri cibernetice, incendieri teroriste, atacuri teroriste cu droguri etc. Nu esti de acord cu sclavia globalista? Te trezesti cu o „anonima” semnata: un atentat terorist, un incendiu devastator, un atac asupra unui petrolier, un atac cibernetic, un virus, o epidemie.

Holocaustul globalist continua sa se ascunda cinic si speculativ dupa Holocaustul hitlerist. Se descopera, parca furibund, gropi cu oase sau oseminte, carora li se atribuie o istorie cu care se ingroasa cifrele Holocaustului antisemitist. Se mai trambiteaza despre trecerea in lumea de dincolo a cate unui supravietuitor al lagarelor hitleriste. Se mai afla noi urmasi, care pretind despagubiri.

Uneori, au loc comemorari holocaustice pe teritorii ale altor state independente si suverane, care se transforma in agitatii semite de strada, cu marsuri, drapele israelite si discursuri ostile, ca nu stii daca te afli in Israel sau intr-o tara straina.  

Despre Holocaustul pe stil nou, al globalismului, niciun cuvant, desi victimele sunt la vedere, nu e nevoie sa scurmi morminte, osuare, arhive sau sa umfli cifre, datand din prima jumatate a secolului XX. Victimele terorismului globalist sunt acum si aici, unele nici nu au apucat sa se raceasca. Ele sunt tari, popoare, guverne, milioane si milioane de oameni, morti, raniti, refugiati. Dar au inceput sa apara si vesti bune, despre o schimbare de abordare in privinta prioritatilor adevarului:

“Noul preşedinte al Parlamentului European, David Sassoli, şi-a marcat vineri debutul preşedinţiei cu un omagiu adus victimelor terorismului, prin depunerea unei jerbe de flori la o staţie a metroului din Bruxelles, ţinta unor atentate sângeroase în martie 2016, informează France Presse.

„Acesta este un prim gest simbolic pentru toţi martirii, pentru toate victimele terorismului. Nu trebuie să le uităm. Trebuie să fim întotdeauna hotărâţi împotriva violenţei şi a terorismului. Pentru mine, este o zi specială”, a declarat David Sassoli presei.

Pentru primul act oficial la Bruxelles după alegerea sa miercuri, fostul jurnalist şi deputat socialist european a depus o jerbă de flori albe la baza unei fresce din staţia Maelbeek, în plin centru al cartierului european al capitalei belgiene, lovit la 22 martie de un dublu atac revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Acţionând în grabă, atacatori-kamikaze din aceeaşi celulă jihadistă care a atacat Parisul în noiembrie 2015 şi-au detonat încărcăturile explozive pe aeroportul Zaventem şi în metrou, făcând 32 de morţi şi peste 340 de răniţi.

Fostul jurnalist italian, a cărui ţară a fost lovită de terorismul de extrema stângă şi extrema dreaptă în anii întunecaţi 1960-1980, a fost ales miercuri la conducerea Parlamentului European în cursul sesiunii inaugurale a adunării de la Strasbourg.”

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/07/05/parlamentul-european-sassoli-aduce-un-omagiu-victimelor-terorismului–337275

O alta veste buna e ca Franţa se dotează în premieră cu un parchet naţional antiterorist. La semnalele globalismului, toate natiile s-au repezit sa-si faca parchete nationale anticoruptie, declansand vanatori de vrajitoare contra antiglobalistilor, cu laitmotivul “coruptia ucide”. Bune si astea, ar fi si mai bune daca vor fi si impotriva corupatorilor globalisti. Dar terorismul comite crime impotriva umanitatii, care au nevoie de un tribunal international. Exista in acest sens o initiativa romaneasca.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: