Ziua Frantei: Vive la France! Ce mesaj transmite prin absenta premierul britanic May?

Ziua Frantei/ Foto: Captura Twitter

Parada militara de pe Champs-Élysées, din 14 Iulie, Ziua Frantei, si anuntul presedintelui Emmanuel Macron privind crearea unui comandament spatial in cadrul Fortelor Aeriene Franceze, care intr-un viitor apropiat vor alcatui Fortele Aeriene si Spatiale ale Frantei, sunt pe cale sa amelioreze sensibil increderea in capacitatea de autoaparare a Europei. Este cat se poate de firesc ca Franta, unica forta nucleara din UE si singura putere nucleara europeana din NATO, sa aiba initiative in materie si sa catalizeze reactiile statelor nationale europene privind Apararea Europeana Comuna.

Segmentarea geopolitica a eforturilor de aparare colectiva, prin nuantarea dimensiunii europene, similare celor americana si turca, se intemeiaza deplin, politic, militar si juridic, pe Articolul 5 din Tratatul NATO. Entitatizarea apararii europene este revendicata cel putin in prima faza a urgentei de securitate, care este o reactie de aparare teritoriala de contact si apropiata, pana la afluirea fortelor de aparare colectiva indepartate. Din motive de control, doar globalistii ar putea nega necesitatea individualizarii apararii colective si intreventiei sale diferentiate, pe timpi de reactie, intre care primii sunt europeni, in orice viitor posibil strategic.

Tradiționala parada franceza de 14 Iulie, din acest an, a fost plasată sub semnul cooperării militare europene. Oare care din cele doua motive a stat la baza deciziei premierului UK, Theresa May, sa absenteze de la sarbatoarea nationala a Frantei aliate si vecine? Cel francez sau cel european? Lumea franceza, dar si globala, a remarcat cu repulsie cum, in timpul evenimentului sau in zilele premergatoare, globalistii au scos din nou Vestele Galbene din jobenul unchiului Sam, pentru a-l huidui pe presedintele Macron si a striga “Revolutie!”, cum au strigat iudeo-masonii in 1789. Ba mai mult, au adus in scena si vreo doua sute de “Veste Negre”, care sa le strige niste lozinci, ale acelorasi, de care negrii respectivi habar nu aveau in tarile lor de provenienta si in culturile lor mame sau inrudite. Aceste prestidigitatii globaliste nu fac decat sa legitimeze in plus miscarile noii democratii, natiocratia – puterea natiunii, si sa reviruleze manifestatii precum cea celebra din 1935 impotriva “invaziei apatrizilor”, activate de sindicatele studentesti ale Actiunii Franceze (AF), unde in prima linie a fost si Francois Mitterrand. De-a pururi, Franta! Solidaritate activa cu presedintele Emmanuel Macron! Pentru natiocratie! Azi, toti suntem francezi!

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23256794-foto-ziua-frantei-macron-primi-dineu-merkel-junker-palatul-lyse.htm       

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: