Culmea manipularii si propagandei globaliste: Celebrarea a ceea ce nu s-a intamplat: “Aselenizarea”

„Aselenizarea”, indoiala si aspiratie

Personajele care au fost puse de Illuminati in povestile de manipulare globala, depanate din Biroul Oval, de la Casa Alba, au manipulat Lumea in felurite chipuri. Nixon a pus in scena aselenizarea, Reagan a fantazat cu razboiul stelelor, Bush a aruncat in aer Turnurile Gemene pentru a porni razboaiele preventive, Obama a devenit parintele statului islamic terorist si sponsorul migrantilor geopolitici, Trump a inventat unilateralismul, iesirea din acordurile internationale si reincalzeste ciorbele propagandistice ale predecesorilor sai.

Oamenii de stiinta cu probitate morala si profesionala de la NASA, care au si constiinta limitelor tehnologice ale SUA, si-au propus sa trimita un om pe Luna intr-un viitor rezonabil. Nu incape nicio indoiala ca subconstientul lor a scos la suprafata o aspiratie care nu a fost indeplinita niciodata in trecut.

Numai ca presedintele globalist Donald Trump a replicat cu fanfaronade ca America ar fi facut acest lucru in urma cu 50 de ani: aselenizarea primului om, pe 20 iunie 1969. Obedienti pana peste poate ai Casei Albe, activistii globalisti au prins din zbor mesajul propagandistic si au inceput o campanie de celebrare a ceva ce nu a avut loc.

Indicii de relevanta suta la suta din imaginile vremii privind pretinsa “aselenizare” au demonstrat ca inregistrarile in cauza au avut loc intr-un studio de pe Pamant. Toata operatiounea a fost o imensa inselare, la scara globala, a opiniei publice privind “superioritatea” stiintifico-tehnica a capitalismului si “pierderea” acestei competitii de catre comunism.   

https://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-23269898-cincizeci-ani-vise-indoieli-legate-pasii-omului-luna.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: