Atacurile  de campanie prezidentiala se extind: Nici fiul fostului premier Adrian Nastase nu e crutat

Reactia lui Mihnea Nastase, in format explicit, cu CV atasat si pe blogul tatalui sau, este necesara si indreptatita. Altfel, judecand dupa regula ca cine nu reactioneaza inseamna ca este de acord cu ceea ce i se imputa,  s-ar fi putut trage concluzia gresita ca sunt adevarate afirmatiile tendentioase ale lui Eugen Istodor despre fiul lui Adrian Nastase.

Dar tanarul Mihnea Nastase nu trebuie sa internalizeze prea emotional astfel de incidente de presa. Va trebui sa se obisnuiasca. Nu insa sa le si ignore, cum a procedat de aceasta data. Exista multe cazuri in care fii sau fiice ale unor celebritati sunt mai degraba incomodati sau incomodate de renumele parintilor lor, trebuind sa munceasca dublu ca sa razbata prin fortele proprii si sa traiasca intr-un stres de atentie, lucruri destul de neplacute. Uneori, devin un cosmar.

Mai este inca o chestiune. Adrian Nastase nu mai e de aproape un deceniu si jumatate in vreo functie politica. Fostul premier a suferit enorm si pe nedrept de pe urma adversarilor politici (unii si din PSD). Competitivitatea politica si culturala, verticalitatea morala si refuzul abdicarii de la principii i-au adus lui Adrian Nastase persecutii, nu favoruri, un fapt biografic onorant, pentru sine si urmasi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: