Neamul lui Hitler picteaza: Globalistul George W. Bush: Portrete ale lasilor care i-au slugarit antimundismul, mistificate ca fiind ale “curajului”

George W. Bush. In poza se vede si Condoleeza Rice/ Foto: Preluare newmoney.ro

George W. Bush este condamnat de opinia publica internationala si izolat in SUA si in Lume pentru razboaiele invadatoare din Afganistan si Irak. Cele doua razboaie au fost declansate de fostul presedinte american pe baza unor minciuni geopolitice, care au tintit controlul petrolului din Orientul Mijlociu. Consecintele criminale si devastatoare ale razboaielor lui George W. Bush il plaseaza pe acest urmas al evreului Adolf Hitler in pozitia de antimundist (lat. mundus, lume) , de dusman al Lumii.  

Sursa: newmoney.ro

George W. Bush mai incearca inca o data sa revina in atentia publica, dar si sa o manipuleze cu acest prilej. El a pictat mai multe portrete, care vor fi expuse la Kennedy Center din Washington, din 7 octombrie până pe 15 noiembrie. Bush si-a intitulat colectia pe care o va expune drept „Portraits of Courage”. Colecta cuprinde „66 de portrete realizate de fostul preşedinte George W. Bush, în semn de omagiu adus celor care au lucrat în armată după 11 septembrie 2001”, potrivit Kennedy Center. 

Insa multi critici se indoiesc de autenticitatea acestor tablouri, care ar fi putut sa fi fost realizate cu uneltele de cautare Google Images, asa cum s-a dovedit ca le-a folosit in pictarea portretelor unor lideri ai lumii. Exista mult scepticism ca Bush Jr. ar fi bantuit de o pasiune subita, descoperita atat de tarziu. Ar fi folosit-o cand era presedinte. La ruda sa etnica Hitler, pictura s-a manifestat din tinerete. Portretele “curajului” sunt de fapt o mistificare a lasitatii. Sunt portrete ale lasitatii celor care i-au slugarit antimundismul si care, incet, dar inexorabil se intoarce impotriva lor. Armata SUA este in prezent puternic dezbinata de rasism si homosexualitate. Militarii americani albi si heterosexuali sunt insultati de oponentii lor negri si persecutati de Casa Alba. Donald Trump si fiica acestuia, Ivanka Trump, utilizeaza inadmisibilul concept politic de “suprematia albilor”, care ar trebui “eradicata”, potrivit celor doi lideri iudeo-americani. George W. Bush nu face decat sa incerce sa acopere cu pensula de pictat niste fisuri de coeziune  si solidaritate din corpul militar american, care ameninta sa se adanceasca.   

https://www.newmoney.ro/tablouri-realizate-de-george-w-bush-expuse-la-washington/  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: