Un globalist anticlimatist manipulează “știinţific”

Cred ca nimeni nu-si poate aroga pretentia de “proprietate” privata asupra unei platforme publice de comunicare. Voi continua sa comentez articole ori de cate ori voi avea ceva de adaugat sau amendat. Sau cel putin va voi supune moderarea unui test, din care va rezulta daca ceea ce publicati este stiinta sau propaganda politica. Doar celei din urma ii este proprie cenzura. Stiinta nu cenzureaza. Democratia incepe cu libertatea de exprimare. Uneori, in alte parti, se reduce la aceasta, cazuri in care daca libertate de exprimare nu e, democratie nu e. Cu atat mai mult cu cat, cum foarte adevarat s-a subliniat, o comunicare stiintifica se adreseaza specialistilor si are medii speciale de comunicare (reviste si seminarii internationale).  

Ati ales sa publicati pe site-uri de popularizare sau interpretare, si inca de la mare distanta (remarcabila proiectare propagandistica!), deoarece puteti da curs cu usurinta tentatiilor ideologice si de indoctrinare “stiintifica”, cu teorii globaliste, fara temerea unor critici sau sanctiuni academice. Savantii nu frecventeaza aceste medii. Dar si pentru ca puteti fi stapanul butonului de moderare, pentru a ascunde criticile, ca oamenii sa nu afle ca sunt manipulati printr-un discurs de falsa “stiinta”. Intr-un mediu academico-stiintific nu va veti permite si nu vi se va permite sa anatemizati prin cliseele ieftine de autovictimizare si culpabilizare, in stilul celor de indoctrinare fortata din anii ’50 (esti mincinos, periculos, dusman de clasa, rasa etc.). Va folositi de stiinta pentru a didactiza fenomene si structuri, dar cauzele si relatiile lor le politizati tendentios, le distorsionati politic, le manipulati “stiintific”. Pe o farama de adevar stiintific construiti un munte de fals politic. Desi nu o accept, va inteleg aroganta globalista a manipularii anticlimatice. Doar globaliste au fost si manipularile abjecte ca omul s-ar trage din maimuta sau ca dragostea s-ar putea face si cu curul, manjindu-i imacularea cu coprocultura.      

Sunteti un anticlimatist trumpist, care ignora efectele palpabile, comensurabile stiintific ale incalzirii climatice antropogene, ca otravirea aerului pe care oamenii il respira, uraganele, inundatiile, incendiile distrugatoare etc., care ne distrug planeta. Oricat de puternica ar fi nostalgia sau dorinta dupa monologuri si acceptare absoluta, azi, indoctrinarea este imposibila (v. media alternative) si inacceptabila (v. democratia). Urmariti si comentariile de la contributiile altor autori, sa vedeti ce evantai de opinii critice exista, chiar de respingere. Cred ca primul raspuns la comentariul meu a fost spontan si autentic, al unui profesor, dar la al doilea vi s-a suflat din sala sau din banca si este total gresit, de nota 1, care se da pentru suflat sau copiat.   

http://www.contributors.ro/economie/energie-economie/enigma-lui-munk-revisited-noua-structura-a-interiorului-planetei-ofera-o-posibila-solu%c8%9bie-implica%c8%9bii-asupra-varia%c8%9biilor-nivelului-oceanic/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: