Barna puncteaza din nou in fata lui Iohannis: USR nu va strânge semnături și nu va face campanie. Va participa la protestele din Piata Victoriei

Dan Barna/ Foto: Uniunea Salvati Romania (USR)

Dupa ce Klaus Iohannis, “omul cu geaca rosie”, a iesit destul de șifonat in urma participarii sale la miscarile de strada ale “#rezistentilor”, impotriva PSD, sambata s-a abtinut sa mearga la protestele “Un an de la 10 august”, din Piata Victoriei.

El nu a pierdut insa prilejul sa mearga in Piata Universitatii, unde PNL a dat stratul strangerii de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. Iohannis s-a aratat optimist in privinta castigarii unui al doilea mandat, pentru a incepe “resetarea” statului (desi resetarea ar trebui sa inceapa de la varf si cu oameni noi).

Pe faza la iesirea lui Iohannis din evenimentul zilei, dictata de prudenta si prevenirea unor critici care i-ar putea indeparta unele posibile voturi, Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, a punctat necrutator.  Barna a anunțat că membrii USR vor participa la protestul din Piața Victoriei: „Nu vom strânge semnături și nu vom face campanie.” Scurt pe doi, Iohannis a primit o lovitura de imagine. Influencerii si contorizatorii de campanie au inceput sa-l „numere”, ca pe un pugilist cazut la podea, inca inainte de a intra in ring.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: