Inscenare a “sinuciderii” miliardarului-pedofil Jeffrey Epstein, in inchisoarea din New York?

Miliardarul-pedofil Jeffrey Epstein s-ar fi „sinucis” in inchisoarea din New York, potrivit numeroaselor rapoarte publicate de presa americană

Informatiile de presa potrivit carora miliardarul-pedofil Jeffrey Epstein ar fi fost gasit mort in celula in care era arestat preventiv trebuie privite cu prudenta. Ele ar putea sa fie fake news, ca multe altele, diseminate de mass-media americane, pe care Casa Alba le acuza in mod constant ca sunt gazete “mincinoase”. In mod ciudat, acuzatiile in acest sens ale presedintelui Donald Trump coincid cu cele din razboiul rece, cand in lupta propagandistica dintre cele doua blocuri expresia “ a minti ca o gazeta americana” era una dintre cele preferate de catre sovietici.

Toate stirile despre pretinsa spanzurare a lui Jeffrey Epstein in inchisoarea din New York vin din surse mass-media. Din afara cercului inchis media, nu exista nicio posibilitate de a verifica sau afla adevarul. „Adevarat” sau „fals” e ceea ce hotarasc mass-media jewmericane. Erori sau falsuri media au fost si in trecut. Persoane despre care media au informat ca ar fi fost ucise in atacuri rasiste, in care negrii erau victimizati si albii culpabilizati, au fost identificate multi ani mai tarziu ca fiind in viata. Nimeni nu l-a vazut pe Jeffrey Epstein mort, rudele si prietenii nu au dat declaratii (sau nu li s-a luat), corpul nu i-a fost predat familiei, nu a fost anuntat un ceremonial religios, sa i se vada si atinga chipul, in semn de adio, potrivit traditiei.   

In urma cu cativa ani, un celebru actor american si-a schimbat radical infatisarea, devenind de nerecunoscut, prin care a demonstrat (sau experimentat?) ca se poate trai bine mersi sub o infatisare falsa si cu o identitate falsa. La un atac armat asupra negrilor, obiectivul unui aparat de filmat a surprins ca “mortul” traia, isi ridicase capul si urmarea cu privirea in lateral, ca si cand de acolo ar fi primit indicatii regizorale, lucru obisnuit in actorie. Este imposibil de imaginat ca un globalist pedofil s-ar “sinucide” din motive de “constiinta”, cand pedofilia este pentru multi globalisti un “mod de viata”, iar pentru cei bogati chiar o sexualitate “exotica”. Cu atat mai putin credibila este povestea “mortii” lui Epstein, servita de mass-media jewamericane cu pretentia de “adevar”, cu cat acesta este un evreu miliardar, care face parte din minoritatea dominanta din SUA. Protocoalele sioniste prescriu jefuirea si omorarea doar a neevreilor. Lumea a inceput sa se trezeasca, sa constientizeze dimensiunile globale ale atacurilor josnice si minciunilor ostile la care este supusa de catre globalisti. Din jafuri si teroare asupra Lumii, globalistii si-au construit o Casa a Ororilor, care este capul unui Imperiu al Raului.   

https://evz.ro/miliardarul-pedofil-jeffrey-epstein-s-a-sinucis-in-celula.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: