Derapari rasiste ale statului de drept, fara precedent in civilizatia postmoderna: Justitia SUA, ghilotina politica pentru executarea albilor, manuita de evrei

Ghilotina/ Sursa: Wikipedia

In principiu, sunt de acord cu pedeapsa cu moartea, cu deosebire in cazurile de tradare si de crime in masa sau in serie. Insa jewmericanii par sa fi trecut de la lupta de clasa, cu care au distrus Rusia si Europa de Est, la lupta de rasa, cu care vor distruge SUA.

In aceasta lupta de rasa, indreptata impotriva imigrantilor albi si credintei crestine, care au construit civilizatia SUA, evreii americani au facut din statul de drept o anexa decorativa a planurilor lor de suprematie a rasei “alese”, o respingatoare utopie globalista, din vremurile biblice. Opinia publica internationala a luat deja la ochi justitia americana, care da sentinte rasiste de condamnare la moarte.

Statisticile din timpul administratiilor rasiste Trump si Obama, primul mai ascuns si manipulator, al doilea explicit si mai brutal, releva o preferinta rasista nedisimulata pentru selectiva condamnare la moarte si executare a albilor, cu ghilotina justitiei politice, manuita de jewmericani. Ivanka Trump, fiica iudaica si casatorita cu evreu a presedinteliui SUA, numita de tata-sefu’ pe post de consilier la Casa Alba, a sustinut starpirea „suprematiei albe”, o marota in spatele careia se ascunde de fapt suprematia rasei „alese”.

In iulie, Justitia SUA a anuntat reluarea aplicarii pedepsei cu moartea la nivel federal, sustinuta de Donald Trump, care se afirma un presedinte segregationist al aplicarii legilor, adoptate de “reprezentantii” poporului. Crimele impotriva evreilor si negrilor au devenit infractiuni impotriva “statului”. A aparut si o suspiciune tulburatoare, pentru care sunt probabil probe tinute ascunse, dar care intr-un fel este si rezonabila pe baza binecunoscutei stratageme a rasei „alese”, aplicate pe scara extinsa in Orientul Mijlociu si in Lume: „provoaca problema-determina reactia-ofera solutia”. Ea se refera la posibilitatea ca acuzatorii sa fi pus in scena crimele pentru care faptuitorii au fost condamnati la moarte pe criterii rasiste. Asa cum au fost si crimele Holocaustului.    

Procurorul federal din Pittsburgh, Scott Brady, a confirmat ca va fi aplicata pedeapsa capitala pentru un bărbat acuzat de uciderea a 11 persoane la sfârşitul lunii octombrie 2018, într-o sinagogă dintr-un oraş din statul american Pennsylvania. El a invocat ca argumente „absenţa remuşcărilor” presupusului asasin, precum şi „ura şi dispreţul” acestuia faţă de evrei. Un alt detinut programat la moarte pe criterii rasiste este un adept al „suprematismului alb”, condamnat în Arkansas pentru uciderea a trei membri ai unei familii, inclusiv o fată de opt ani. Semnalele politice pe care le transmit astfel de condamnari la moarte pe criterii rasiste sunt cat se poate de clare. Ele introduc diferentieri precum minoritatea dominanta si imunitatea de rasa. Pentru Justitia SUA, viitorul nu suna de loc bine. Se fac salturi mari catre o justitie de apartheid. ONG evreiesti tac complice.

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/08/27/sua-autorul-atacului-auspra-sinagogii-din-pittsburgh-risca-pedepsa-capitala–360306

https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/sua-anunta-ca-se-reia-aplicarea-pedepsei-cu-moartea-la-nivel-federal-au-fost-programate-deja-cinci-executii-1164678

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: