Hong Kong, activisti ai unei cauze straine si ostile: Liderii protestelor “pro-democratie”, tineri chinezi spalati pe creier si programati neurolingvistic cu ideologia globalista a rasei „supreme” (”alese”)

Joshua Wong/ Foto: Twitter

Joshua Wong, unul din liderii protestelor hongkongheze “pro-democratie”, a fost arestat, cu o zi inainte ca un alt protest planificat, dar inca neaprobat de autoritati, din cauza gravelor atentate la statul de drept, ordinea publica si securitatea cetateanului pe care acest gen de manifestari le provoaca in insula de cateva saptamani. Deși mișcarea de revolta din fosta colonie britanica Hong Kong, finantata de fostii stapani, este descrisă ca fiind „fără lider”, realitatea este cu totul alta. Faptul ca revolta este instrumentata de anglo-americani (ultimii facand si ei parte din Imperiu), cu scopul utopic de a reinstala controlul colonial, este un adevar care iese tot mai mult la iveala.

In cei 155 de ani de cand Imperiul Britanic a obtinut de la imparatul chinez controlul asupra insulei Hong Kong (1842) si, ulterior, concesionarea pentru 99 de ani (1898), stapanirea metropolitana londoneza a dus o politica asidua de implantare a ideologiei sale rasiste privind superioritatea rasei “supreme” (“alese”). Aceasta ideologie rasista a fost promovata in ritualuri secrete, ale unor organizatii locale oculte, dar pendinte de Imperiu (loji iudeo-masonice), in care prin manipulare ezoterica au fost atrase personalitati asiatice, chineze (hongkongheze) si urmasi ale acestora, stabilindu-se o dominatie ereditara, ale catorva familii, dupa modelul dominatiei ereditare din Metropola Londra.

Practic, promotorii rasisti ai ideologiei rasei “supreme” (“alese”), care are o arhicunoscuta originare biblica, au facut o “altoire” a acestei ideologii toxice pe un alt suport biologic, al unor chinezi din Hong Kong, recrutati ca tradatori ai harnicului si mult incercatului de suferinte popor chinez. Operatia sau operatiunea a fost asemanatoare cu “transplantul” ideologic facut pe suportul biologic al khazarilor, fals denumiti si “al treisprezecelea trib”, pentru a li se crea iluzia unei apartenente inexistente, khazarii neavand nimic genetic in comun cu evreii biblici, care aproape ca au disparut, multi din cei care, azi, isi revendica acest etnonim fiind speculatori banali, uzurpatori interesati. Acest lucru se vede cu ochiul liber si la secta spalatilor pe creier hongkonghezi, care au profiluri rasiale chineze, ale rasei galbene, nu ale rasei negroide. Pentru reusita altoiului ideologic al rasei “supreme” (“alese”) pe suport biologic hongkonghez s-au folosit ca “adezivi” nume si practici de cult de inspiratie biblica. Unul din numele utilizate este Joshua, despre care etimologii considera ca vine de la numele evreiesc “Yehoshua”, care poate fi tradus prin “Yahwe (Dumnezeu) este salvatorul”. Acest nume este pomenit in Vechiul Testament, fiind purtat de succesorul lui Moises, care i-a condus pe israeliti spre pamantul promis Canaan sau Tara Sfanta. Joshua Wong este considerat un lider de mulți, datorită rolului său în timpul adunărilor de stradă din 2014, cunoscute sub denumirea de „protestele umbrelă”. Cine priveste cu atentie poza lui Joshua Wong se convinge ca profilul rasial al acestuia este eminamente chinez, fara nicio urma din biblica rasa “suprema” (“aleasa”), numele de “Joshua” fiind doar un element utilizat de globalisti pentru programarea sa neurolingvistica si falsificarea identitatii sale etnonime. Wong si altii ca tine, treziti-va, iesiti din iluzia toxica pe care dusmanii poporului vostru v-au indus-o, prin spalarea creierelor voastre! Voi sunteti chinezi, fiti mandri, intoarceti-va la poporul vostru!

„Revoluţia umbrelelor” din Hong Kong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23339292-cunoscuta-figura-protestelor-pro-democratie-din-hong-kong-arestata-strada.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: