Politica fricii in Texas, sub auspicii criminale: Lui Donald Trump i se cere sa manifeste umanitate, oprind asasinatele prin interzicerea armelor de foc  

Teroare politico-civila in vestul Texasului, soldata cu 4 morti si 21 raniti/ Foto: Captura Twitter

In statul american Texas, teritoriu care a apartinut Mexicului si a fost colonizat cu globalistii cei mai antimundisti, crimele impotriva populatiei se tin lant. Sambata au fost ucise patru persoane si altele 21 ranite, intr-un atac armat care a avut loc intre orasele Midland si Odessa, din vestul Texasului.

Ca toate comunicatele oficiale despre aceste crime absurde din SUA, despre care statistici ONG dezvaluie ca anual le cad victime circa 17.000 de persoane civile, mai mult decat in razboaiele americane din Afganistan si Siria, si cel despre atacul de sambata a fost naclait in rasism. El a adus in atentia publica faptul ca atacatorul a fost un barbat alb.

Deschiderea focului la intamplare asupra trecatorilor de catre atentator a fost un act de terorism. Ca orice act de terorism, el a avut o motivatie politica, imposibil de pus in sarcina mainilor criminale executante ale unui robot uman.

Este mai putin important prin ce metoda atacatorul a fost adus in aceasta stare irationala, nici nu vom sti, pentru ca a fost impuscat mortal, daca nu cumva crimele nu au fost savarsite de tragatori din umbra. Importanta cu adevarat este mintea criminala careia i-a apartinut scenariul de politica fricii, pentru terorizarea populatiei civile.

Raspunderea pentru posesia civila de arme de foc, cu care se fac inspaimantatoare si sistematice crime in masa pe teritoriul american, apartine Constitutiei SUA si Guvernului SUA, in care prima prevede si al doilea nu vede sau nu face nimic pentru a abroga criminalul al doilea amendament. Presedintelui american Donald Trump i se cere imperios sa manifeste umanitate si civilitate, oprind asasinatele bestiale din SUA, prin interzicerea armelor de foc si garantarea dreptului primordial al omului la viata.  

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23342603-video-atac-armat-vestul-texasului-cinci-persoane-murit-inclusiv-atacatorul-iar-21-fost-ranite.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: