Anticlimatism globalist: Ideologia asasinilor ecologici

Greta Thunberg la ONU: „Cum indrazniti?”/ Foto: Facebook

Cine are o bruma de cultura politica si citeste cu atentie ignobilul argumentum ad hominem la adresa tinerei Greta Thunberg, daca nu pe fond chiar ad baculum la adresa copiilor din intreaga Lume, in conexiune cu alte productii recente ale autorului, va constata cu revolta ca acestea formeaza un scandalos hub virtual de propaganda globalista. Daca inca mai sunt ignoranti care nu stiu ce inseamna globalism si ca acesta nu are nimic de-a face cu stiinta, ci doar cu suprematia globala a unei pretinse rase “supreme”, le recomand sa-si reactualizeze cunostintele despre hitlerism si sa le extrapoleze, in extenso, la scara globala a secolului XXI (a existat hitlerism, nu nazism, cuvant pe care il prefera globalistii pentru a da o dimensiune de masa culpabilizarii si a ascunde originea etnica a individului care e vinovat de ww2 si holocaust; a fost un singur hitlerist si acela s-a sinucis in bunker, reeditand intr-un fel deznodamantul inexorabil din povestea celor 30 de arginti).

Care este esenta ideologiei anticlimatice a globalismului? Sa dezlege mainile asasinilor ecologici, ca acestia, in numele profitului, sa ucida in voie mediul, ambientul, casa planetara a tuturor, si, o data cu aceasta, pe locuitorii ei. Acestia sunt asasinii ecologici, inca o veriga la “normalitatea crimei”, careia autorul ii face o propaganda desantata, alaturi de asasini, care ucid oameni nevinovati, si asasini economici, care ucid economiile nationale, bazele de subzistenta ale natiunilor. Cum indrazniti sa distrugeti sanatatea planetei, sa otraviti aerul, sa imbolnaviti oamenii si sa puneti in pericol generatiile viitoare? “Cum îndrăzniți? Mi-ați furat visele și copilăria cu vorbele voastre goale!”, i-a criticat dur adolescenta suedeză pe liderii Lumii, adunati la ONU, reprosandu-le furioasa lipsa de actiune impotriva schimbarilor climatice. “Nu ar trebui să fiu aici, ar trebui să fiu la şcoală, de partea cealaltă a oceanului (…) Oamenii suferă, mor. Ecosisteme întregi se prăbuşesc, suntem la începutul unei extincţii în masă şi vorbiţi doar despre bani şi poveşti cu zâne despre creşterea economică eternă! Cum îndrăzniţi?”, a adăugat ea. “Ne-aţi lăsat baltă. Dar tinerii încep să vă înţeleagă trădarea. Dacă aţi decis să ne lăsaţi baltă, vă spun: nu vă vom ierta niciodată. Nu vă vom lăsa niciodată să scăpaţi aşa. Lumea se trezeşte şi schimbarea vine, indiferent că vă place sau nu”, a concluzionat Greta cu voce tremuranda de indignare, aproape de lacrimi, dar puternica si avertizoare, in aplauzele de sustinere ale celor prezenti in marea sala a Adunarii Generale. De ce ajutorul ofertat de G7 in stingerea incendiilor criminale care au fost provocate in Amazonia care da Lumii oxigenul, un act prin urmare de solidaritate de a face un bine prin curmarea raului, nu se bucura de libertatea de solidaritate, asa cum pentru petrolul arab care da Lumii energia se invoca libertatea de navigatie?   

Ce fac propagandistii anticlimatisti? Ei deschid drumul asasinilor ecologici, ii deresponsabilizeaza si incurajeaza. Asa cum, altadata, propagandistii trotkisti si hitleristi deschideau calea asasinilor comunisti si asasinilor mondialisti si ii legitimau. Apara-ne Doamne de „experti”, ca pe copii ii apara parintii singuri! Sau asa ar trebui. Cand si copiii sunt tocati marunt si „stiintific” de catre uracioasa propaganda globalista, s-ar putea crede ca n-ar mai fi nimic de adaugat. Dar nu este de loc asa. Au cazut tone de teorii stiintifice, dar niciun gram din practica sau realitatea care le-au denuntat falsitatile. Din pacate, savantii, oamenii de stiinta care au fost platiti sa emita teorii false sub acoperire “stiintifica” nu au platit nimic din daunele imense pe care le-au provocat omenirii. Au platit vreun cent pentru daune sau au primit vreo sanctiune juridica pentru minciuni, fie ea si simbolica, inselatorii darwinisti, malthusieni sau “aselenizatori”? Citind textul, am constatat o lacuna majora in enumerarea de catre autor a tipurilor de regimuri politice “totalitariste”. Nu impartasesc termenul lansat de Hannah Arendt, dar nu mi-am propus sa-i devoalez, aici, slabiciunile. Voi spune doar ca cine nu-si controleaza “total” societatea, in sens de natiocratie, nu de „democratie”, care a fost golita de continut si nu mai exista nicaieri – fie si pentru ca poporul a fost o forma istorica de comunitate umana anterioara natiunii -, va ajunge inevitabil sa-i fie controlata de altii. Lacuna se refera la un mare absent. Alaturi si in fata National Socialism, Soviet Communism si Chinese Communism se afla un scaun gol, al United States Globalism. Si mai este inca o chestiune de non fair-play, cei care au finantat si implementat hitlerismul si comunismul, marii bancheri globalisti, care au fost deci cauzele celor doua regimuri teroriste, ii critica pe nedrept pe cei care au suferit efectele. Marele capital mondial interbelic nici nu recunoaste ca a facut parte din aceeasi famiglie cu hitlerismul si comunismul.

http://www.contributors.ro/politica-doctrine/cand-copiii-devin-exper%c8%9bi-%c8%99i-in-schimbari-climatice/

https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-23383218-greta-thunberg-onu-cum-indrazniti-ati-furat-visele-copilaria.htm

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/09/23/aparitie-surpriza-a-lui-donald-trump-la-summitul-onu-privind-climatul–374135

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: