Amazonia nu este pe Marte: Carbonizarea plamanului verde al Terrei, de catre presedintele piroman Bolsonaro, e un risc de securitate globala

Jair Bolsonaro/ Foto: Agerpres/EPA

Niciun lider politic nu poate fi lasat sa faca rau Natiunii sau Regiunii sale fara riscul de a-i permite, prin complicitate, sa faca rau Lumii. Suntem atat de interconectati si de indivizibili incat Raul care se intampla sau este pus la cale intr-o tara sau alta ne poate pune in pericol pe toti locuitorii planetei, intr-un final mai apropiat sau mai indepartat.

Amazonia nu este pe Marte, ca sa ne lase indiferenti, sa nu ne intereseze cand arde sau i se da foc, in numele profitului de pe urma unei cresteri cangerigene, care imbolnaveste planeta si oamenii. Carbonizarea plamanului verde al Terrei, de catre piromanul presedinte brazilian Jair Bolsonaro, este un risc de securitate globala. Nu exista un drept la suveranitate pentru asasinii ecologici, care ucid ecosisteme si fac ca mediul si oamenii sa sufere sau sa moara, in catastrofe geoclimatice antropogene.

Palatul Planalto, sediu prezidential, din Brasilia/ Foto: flic.kr/ps/cyuQU

Presedintele brazilian Bolsonaro a avut indrazneala sa-si sustina, marti, de la tribuna ONU, piromania impotriva Amazoniei, Braziliei si Americii de Sud, motivand ca “Amazonia nu apartine Patrimoniului umanitatii”. Iresponsabilul globalist neaga interconectivitatea globala a tarilor si popoarelor Lumii, ca intr-un “sat global” (McLuhan), in care focul pus la o casa se poate intinde la alte case si la intregul sat, transformand totul in scrum si desert. “Noi suntem una din ţările care protejează cel mai bine mediul”, a afirmat mincinosul Bolsonaro, în timp ce pădurea amazoniană continuă să ardă, îngrijorând lumea întreagă.

Disparitia unui om este o chestiune individuala, dar disparitia ecosistemelor si extinctia umanitatii prin catastrofe geoclimatice provocate de om sunt tragedii globale si cosmice. Daca ar exista, probabil pana si martienii ar fi solidari cu pamantenii, pentru stingerea incendiilor amazoniene, dar si contrariati de cum unora li se permite sa dea foc padurilor. Dar nu si piromanul Amazoniei, care ii pune in pericol pe brazilieni, latino-americani si pe toti oamenii, prin carbonizarea planetei, care din albastra si vie risca sa devina cenusie si lipsita de viata. Bolsonaro, locul tau nu mai este in Palatul Planalto, ci la tzuhaus, unde sa reflectezi asupra tradarii de patrie, de care esti vinovat prin slugarirea globalismului prin acte de piromanie nationala.

Celula din inchisoare/ Foto: Stockfresh

PS/NB: Incendierea Amazoniei de catre noii globalisti trebuie vazuta in contextul altor marii incendii din istorie, cum a fost cel al Romei (in anul 64) si cel al Angliei (in anul 1666), savarsite de globalisti pe stil vechi. Marele incendiu care a devastat Roma a izbucnit în apropiere de Circus Maximus si a cuprins 10 din cele 14 cartiere ale orașului, tot centrul metropolei și o parte din reședința imperială de pe Colina Palatină. El a fost provocat de imparatul Nero, care a urmarit doua obiective politice, sa curete locul pentru a-si construi in inima Romei marele sau palat Domus Aurea si pentru a fabrica un motiv pe baza caruia sa-i persecute pe crestini, pe care i-a acuzat ca au dat foc capitalei Imperiului.

În toiul incendiului, Nero privea pârjolul din turnul lui Mecenas și se bucura de frumusețea flăcărilor, cântând „Arderea Troiei”, insa puțini au fost păcăliți atunci când a aruncat vina asupra creștinilor. Cazut prada oprobriului popular si revoltei administratiei si armatei, el a ales sa se sinucida (in anul 68). Acest fapt imi aminteste de memorabilele cuvinte ale cancelarului german crestin-democrat Angela Merkel, care l-a elogiat ca patriot si erou pe colonelul Claus Schenk von Stauffenberg, autorul atentatului esuat, din urma cu 60 de ani, impotriva dictatorului globalist Adolf Hitler, exprimand ideea ca, uneori, este bine sa nu executi ordinele (cu referire la cele ale dictatorilor).

Marele incendiu din Roma (autor: Hubert Robert, 1733–1808), Musée des Beaux Arts André Malraux, Le Havre, Franța

Marele incendiu din Londra, care este ocultat si azi, putine surse vorbind despre el, si mai putine ramanand neretrase sau nedistruse, pentru a nu se ajunge la globalistii care l-au ordonat in secret, a izbucnit pe 2 septembrie 1666. El a distrus in mare parte orasul si a fost pus pe seama unui brutar din Pudding Lane, caruia i s-a atribuit rolul de tap ispasitor.

Evenimentul s-a petrecut in perioada in care se faceau planurile pentru aducerea pe tronul Angliei a lui Wilhelm de Orania, al carui nume era legat de Nobilimea Neagra din Olanda si de inceputurile Imperiului Britanic. Gratie incendiului, in centrul Londrei a aparut un teren viran, pe care globalistii si-au putut construi noul lor centru financiar (azi, City of London). Cine credeti ca a fost numit arhitect-sef al Noii Londre? Nimeni altul decat Sir Christopher Wren, un initiat de rang inalt al Masoneriei Babiloniene, care isi muta sediul la Londra, si care face improprie denumirea de “Imperiu Britanic”.

De incendierea Reichstagului, care a pemis instaurarea hitlerismului, prin prostirea opiniei publice germane si internationale, ce sa mai spunem? Ori de dinamitarea Turnurilor Gemene, care a furnizat pretextul pentru invadarea Afganistanului si Irakului? Sau de incendiile ciudate din zilele noastre, printre care se numara si cel de la Catedrala Notre Dame din Paris? Dar, nu in ultimul rand, si cel din Amazonia, pe al carui teren despadurit, cu grave riscuri pentru sanatatea ecologica a Terrei si pentru securitatea globala, prin provocarea de catastrofe geoclimatice antropogene, par sa prefigureze o Noua Babilonie sau Sodomie in America de Sud, prin jonctiunea cu cea deja existenta in America de Nord?

Detaliu al unei picturi a Marelui Incendiu din Londra de un pictor anonim, prezentând incendiul așa cum ar fi apărut în seara de marți, 4 septembrie de pe o barcă aflată în apropiere deTower Wharf. Turnul Londrei se află pe dreapta, iar Podul Londrei pe stânga, cu Catedrala Sf. Pavel în depărtare, înconjurată de flăcările cele mai înalte. Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Marele_incendiu_din_Londra#/media/Fi%C8%99ier:Great_Fire_London.jpg

 

Incendierea Reichstagului (Germania)/ Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Incendierea_Reichstagului

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23386590-bolsonaro-summitul-climei-amazonia-nu-apartine-patrimoniului-umanitatii.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: