Evanghelistul Mike Pompeo, in misiune in Balcani: Intarirea Balcanilor alaturi de Pentagon, Armata ideologica a Globalismului, care face parte din NATO

Mike Pompeo/ Foto: Flickr/ Gage Skidmore

Secretarul de stat american Mike Pompeo se va deplasa, marti, in Italia, de unde provine familia sa, prilej cu care va merge in audienta la Papa Francisc. Pompeo afirma frecvent ca este crestin evanghelic si ca are mereu deschisa pe birou o Biblie, fara a specifica insa vreodata ce fel de Biblie este.

Mike Pompeo va merge apoi în 4 octombrie în Muntenegru și în Macedonia de Nord, unde va discuta despre „eforturile rusești pentru a semăna discordia în aceste regiuni”, potrivit unui oficial american. Diplomatia SUA este unica in Lume prin a-si nominaliza dusmanii, care nu sunt putini. Nu este insa ceva iesit din comun pentru globalism, care se opune multilateralismului si tinteste suprematia globala.

“Aparține statelor suverane și independente și popoarelor lor să decidă ce vor să facă și decizia lor de a adera la NATO este, cred, importantă pentru ele”, a adăugat acelasi responsabil din Departamentul de Stat. Scopul vizitei lui Pompeo in Balcani este limpede. SUA vor sa “intareasca” Balcanii, alaturandu-i armatei sale ideologice a globalismului, care este Pentagonul, cea mai importanta parte a NATO.

Mike Pompeo la Zidul Plangerii, insotit de benjamin Netanyahu/ Foto; The Times of Israel

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23393049-mike-pompeo-turneu-balcani-pentru-contra-influenta-rusiei.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: