SUA: Proliferarea confesiunilor religioase si folosirea lor ca instrumente de divizare si control: Atatarea globalista a uigurilor impotriva chinezilor, care sunt neamuri, descendente dintr-un trunchi rasial comun

ONU: John Sullivan, SUA, tureaza masinaria propagandei globaliste, prin folosirea religiilor ca instrumente de divizare si control, impotriva Chinei

Nu mai este un secret ca SUA utilizeaza religiile ca instrument globalist de divizare si control. Nici ca globalistii americani sunt cei mai mari multiplicatori de secte religioase, in acelasi scop, de suprematie globala. Asa au aparut in cadrul religiilor crestina si islamica diviziuni sectare, controlate de Statele Unite. Sunt marturii documentare ca vocea ingerului care i-a dictat Coranul lui Mahommed graia evreieste. Si asa se explica ipocrita si falsa propaganda americana privind libertatea religioasa.

Cand rabinii globalisti i-au multiplicat de n ori pe Iisus si Mahommed, ei i-au lipsit pe credinciosi de libertatea de a crede in Dumnezeii autentici si primordiali ai strabunilor lor. Dumnezeii autentici ai neamurilor istorice au fost substituiti cu falsi Dumnezei, intre care insisi falsificatorii se cred Dumnezei. Ce mai noua dovada de interes ca retelele confesionale create si administrate de globalisti sa infiltreze marile religii si sa beneficieze de finantari si institutionalizari din partea statelor tinte, in cheia parodica de “libertate religioasa”, este discursul presedintelui SUA, Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU, unde nu a vorbit pe tema sesiunii dedicate pericolului incalzirii climatice, ci despre… “libertatea religioasa”.

In aceasta politica globalista de folosire a religiilor ca instrumente de divizare si control se inscrie si interventia de marti la ONU a numarului doi in diplomatia SUA, John Sullivan, care a cerut ca Natiunile Unite să se mobilizeze împotriva „oribilei campanii de represiune” de către autorităţile chineze a musulmanilor uiguri, acuzând comunitatea internaţională de o atitudinea prea binevoitoare faţă de Beijing. Realitatea din teren este insa alta, iar cea istorica le este si mai ostila SUA, care nu au niciun fundament rasial, cultural sau religios cu uigurii, asa cum au chinezii. SUA fac doar propaganda scopului lor globalist.

Cercetari istorice aprofundate si longitudinale dovedesc ca uigurii sunt neamuri cu chinezii. Ca, de fapt, chinezii, mongolii, tibetanii si uigurii, ca si majoritatea asiaticilor, unele surse ii indica si pe europeni, se trag dintr-un trunchi rasial comun si ca diferentierile locale si religioase  au aparut ulterior, prin separari in triburi si migratie. Dar toti au legaturi cu poporul Mon si religia Mon, descinzand se pare din atlanti, existand astfel o unitate primara euroasiatica, pe care o celebram ori de cate ori rostim cuvantul “Amin”. Inrudirea indepartata dintre chinezi si uiguri este sustinuta de distributia unor retele de lamaserii, unele budiste, altele nu, si piramide pe o larga arie chineza, care ii cuprinde si pe uiguri, cu radacini budiste tibetane si musulmane mongole.

Legaturile rasiale dintre uiguri si chinezi, in afara celor de rasa galbena si ochi oblici, vin in cascada pe filiera mongola, uigurii fiind urmasii de azi ai lui Gingis Han, al carui nepot Kublai Han a fost Imparat al Chinei. Gingis Han a dat poporului sau numele de Hor, populatie care mai este cunoscuta ca Ur sau Uighur, rasa primordiala din Asia. Acest nume avea legatura cu cele cinci principate Hor din estul Tibetului sau din provincia actuala a Chinei denumita Kham. Piramidele de la Shensi, de pe teritoriul Chinei, din zona orasului Xian, numit in trecut Sian-Fu si fosta capitala a imperiului chinez, au fost luate sub control de Gingis Han, inca un element de contingenta. Ele ne trimit cu gandul la cele egiptene, la faptul ca au fost facute de aceiasi oameni, si-i adauga pe egipteni la ramificatiile aceleiasi rase, alaturi de chinezi, mongoli, tibetani, uiguri, cu care evreii si americanii nu au nimic in comun, in afara de a-i dezbina si atata unii impotriva altora. Daca mai era nevoie de un argument la ramificatiile de neamuri din Marele Regat de Mijloc mai trebuie spus ca Imparatul Chin Snih Huang, de la care se trage numele Chinei, inainte de moartea sa (212 I.Ch.) a ordonat sa fie distruse multe documente privind istoria Chinei. Altele au fost ascunse in lamaserii, care nu erau toate budiste, un indiciu de inrudire si incredere. “Oribile” cu adevarat sunt imixtiunile si instigarile globaliste, prin specularea si ostilizarea specificitatilor religioase, in scop de a supune si domina sclavagist toate neamurile pamantului.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/09/25/sua-cer-onu-sa-se-mobilizeze-impotriva-represiunii-oribile-a-musulmanilor-uiguri-din-china–374826

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: