“Autoportret” al unui criminal Globalist: George W. Bush, picturi de “omagiere” a soldatilor americani omorati si mutilati in razboaiele Globalismului. Minciuna “onorarii” SUA prin dezonorarea altor tari

Criminal Globalist: George W. Bush

Pentru specialistii in psihologia abisala si in psihologia crimei, unul dintre cele mai sugestive autoportrete psihologice este al fostului presedinte american George W. Bush. Autoportretul psihologic, de criminal Globalist, emana din picturile realizate si expuse de Bush jr. la Kennedy Center, din Washington, până la mijlocul lunii noiembrie. Americanii vor trebui sa le venereze ca pe moastele sfinte, transmitand implicit un mesaj subliminal de idolatrizare a lui Bush cel Belicos. O scena de abila regizare a Propagandei Globaliste. Galeria cuprinde tablouri ale unor mari mutilati de razboi din randurile soldatilor americani pe care fostul lider Globalist i-a trimis în razboaiele SUA.

In unele tablouri, trupurile celor pe care ii infatiseaza au răni puternic vizibile, arătând deseori proteze care înlocuiesc un braţ sau un picior pierdut in razboi. Alţi soldaţi nu par în schimb să fie răniţi, în ciuda confruntărilor indurate. George W. Bush, al 43-lea preşedinte al SUA, a trimis trupe americane în Afganistan după atentatele de la 11 septembrie 2001, iar în 2003 a lansat invazia din Irak. În Irak, au murit peste 3.500 de militari americani în acţiuni ostile, iar peste 32.000 au fost răniţi. În Afganistan, conflictul, care durează de 18 ani, a făcut aproape 2.000 de morţi şi peste 20.500 de răniţi în rândul armatei americane.

„I-am pictat pe aceşti bărbaţi şi pe aceste femei pentru a onora serviciul oferit ţării lor şi pentru a-mi arăta respectul pentru sacrificiul şi curajul lor”, a declarat George W. Bush, voit patetic si eroizant, dar neconvingator. Este o mare minciuna Globalista, pe care Bush incearca sa o bage in mintile civililor si militarilor americani. Probabil cu gandul la alte razboaie Globaliste, care vor fi Raul pentru toti. Nu exista “onorare” a unei tari prin dezonorarea altor tari. Este o Expozitie a Ororii, a Sangelui si Suferintelor Amestecate, ale Americanilor, Irakienilor si Afganilor. Ele sunt totodata Dureri ale Lumii. “Respectul” de care Bush spune ca ar fi fost animat in pictarea portretelor este o alta minciuna sfruntata. El nu este real nici pana la genunchiul broastei. Exprima exclusiv aroganta si manipularea de pe piedestal, ale celui care a dispus de vietile si integritatile fizice ale americanilor pe care i-a jertfit pe altarul Globalismului. Autoportretul psihologic al lui GWB este puternic sustinut de chipul sau fizic, cu buze subtiri, nereliefate, despartite de o linie imperceptibila de deschidere, ca decupata, cu colturile gurii lasate si ochi mici si rai, ca de vietate pradatoare.  

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/10/09/sua-picturile-lui-george-w-bush-omagii-pentru-soldatii-raniti-pe-care-el-i-a-trimis-la-razboi–382280 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: