Caderea Guvernului PSD: No, Thanks!

Motiunea de cenzura/Foto: Hotnews

Guvernul PSD nu va cadea in primul rand datorita faptului ca nu exista o stare de spirit, o stare mentala colectiva care sa prevaleze in acest sens. Cred ca e cel mai important ingredient, care se adauga la cele deja enumerate, care pledeaza pentru stabilitate. Starea ideatica, de constiinta (clasicii o denumeau situatie revolutionara) este cea care intrupeaza si hraneste orice forta faptica, materiala.

Dimpotriva, ceea ce se intampla in social (si politicul stie acest lucru) e ilustrat de intrebarea ingrijoratoare: “Ce ne facem daca pica Guvernul PSD?”. Adica, ce se vor face salariatii, pensionarii, mamele, copiii si alte segmente neposesoare de proprietati productive de venituri, care impreuna constituie majoritatea covarsitoare a societatii, daca apocalipsa austeritatii (a curbelor de sacrificiu) va fi din nou abatuta asupra capetelor lor de catre dreapta politico-economica non-suveranista si supra-nationala???!!!

Populatia s-a mai imunizat la zvonuri si scenarii heirupist-distructive, gen “Hai sa dam jos Guvernul!”. Sa fie dat jos, pentru ce? Ce sa se puna in loc? Aventurieri, speculatori, fara program, fara viziune, fara experti, fara buna credinta si buna simtire fata de omul social si pentru natia romana? Cazurile de impostura si speculatie GDS si Sora ne pun in garda ca mereu exista Brucani ascunsi, care ies la iveala si nascocesc manipulari pentru “stupid people”, dupa care ne vor mai trebui alti „20 de ani” sa ne revenim. No thanks!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: