Minciuna-diversiune de „eroizare”, prin care gangsterii globalişti speră să prostească Lumea, rămânând nedezlipiţi de ţâţa petrolului sirian: SUA l-ar fi ucis pe liderul terorist al-Baghdadi, în Siria

Teroristul Abu Bakr al-Baghdadi, bine finantat si hranit, urmarind probabil amuzat cum SUA i-au inscenat „moartea”/ Foto: Hotnews (sursa twitter)

SUA s-au mai „eroizat” inca o data, teatral si gratuit, sambata, cand, in urma unor tiruri a opt elicoptere americane in nord-vestul Siriei, au anuntat ca l-ar fi ucis pe liderul gruparii teroriste „Stat Islamic” (SI), Abu Bakr al-Baghdadi. Tirurile au lovit o casă, in care ar fi fost teroristi ai SI, şi o maşină, cu care al-Baghdadi ar fi vrut sa fuga, aflate la marginea satului Barisha, potrivit retelei britanice OSDO.

Ca si in cazul uciderii “glorificatoare”, in 2011, a celui presupus a fi fost Osama bin Laden si lider al grupului terorist Al-Qaeda, a carui cenusa a fost aruncata de americani in Ocean, pentru a i se pierde identitatea si urma pentru totdeauna, scoaterea din scena a lui al-Baghdadi este la fel de misterioasa si neverificabila. Liderii teroristi ar fi trebuit capturati si judecati de un tribunal sub autoritate multilaterala, care ar fi facut posibile dezvaluiri si lichidari de retele, de care insa SUA au fugit ca dracul de tamaie, pastrand controlul unilateral si alegand tacerea.

Lucrurile au stat altfel doar cu fostul lider irakian Saddam Hussein, pe care, dupa invadarea Irakului, in 2003, SUA s-au straduit sa-l prinda in viata, pentru a-l ucide ritualic, in 2006, ca un act propagandistic de putere, in care invadatorii au fost judecatori si calai. Daca ar mai fost in Siria, greu de crezut dupa invingerea SI si incercuirea antiterorista multilaterala a zonei, al-Baghdadi ar fi putut sa fie prins in viata. Dar SUA au preferat sa rederuleze scenariul comod si incontrolabil „bin Laden”. Partea buna pentru Siria si Lume a acestui episod final e ca SUA au consumat ultima farama din povestea cu al-Baghdadi si SI. De acum incolo, trupele americane pe teritoriul sirian sunt fara obiect si legitimitate.   

     

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23449273-donald-trump-urma-faca-anunt-tocmai-intamplat-ceva-foarte-important.htm

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/10/27/observatorul-sirian-pentru-drepturile-omului-noua-morti-in-tiruri-de-elicoptere-asupra-unor-jihadisti-apropiati-de-si-la-idlib–392272

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: