Subversiuni Globaliste: „Colectiv”, un Gladio.ro?

Serbanfl, oriunde pune piciorul Globalismul, imediat incepe sa creeze structuri de subversiune si sabotare, antistatale si antinationale, in vederea preluarii controlului asupra statului si teritoriului. Exista o subversiune Globalista ideologica, care circumscrie, de pilda, legebetismul – atacuri pe normalitate, credinta, traditie -, falsele victimizari, pe care si le clameaza diasporele Globaliste, urmarind scopuri de “imunitate” si “intangibilitate”, culpabilizari la adresa romanilor, cu rol de intimidare si inhibator, “rezistentii” fata de guvernarea in interes national, propaganda iudeo-masonica, mascata, de tipul globalistului Mihai Sora – fost comunist internationalist, reciclat in democrat si liberal -, sustinerea vanatorii de vrajitoare in stilul ambasadorului american Hans Klemm etc.

Exista si o subversiune fizica, cuprinzand santajarea si hartuirea elitei, persecutarea si inactivarea prin condamnari politice la inchisoare a patriotilor, doborarea de guverne proromanesti etc. Elocventa in cel mai inalt grad pentru subversiunile Globalismului este Operatiunea Gladio.it*, prin care Globalismul a creat “armate civile” secrete pe teritoriile aliatilor. Exista indicii temeinice ca o operatiune Gladio.ro este in curs de desfasurare, al carui prim varf vizibil a fost incendiul devastator si fulgurant, care s-a consumat foarte rapid, ca un fulger, de la clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, in care ne-au fost ucisi 64 de tineri si multi alti zeci mutilati. Acolo nu a fost un “accident”, ci un atac armat terorist, prin “modelarea” (ah!, ce la place Globalistilor acest cuvant!) piromaniaca profesionista a mediului, cu acceleratori de flacari si fum gros si ultra toxic, ca nimeni care il respire sa nu scape, in asa fel incat incendiul sa fie tert-declansat, de scanteile artificiilor, care au fost luate in calcul. Din acelasi spectru a facut parte si tentativa paramilitara de lovitura de stat din 10 august 2018.

Sunt multe sicronicitati si conexiuni, de care ne putem da seama facand un tur international de orizont, in care aflam gazari si incendieri anonime in Orientul Mijlociu, atacuri cu rachete asupra unor petroliere si rafinarii, pe care Globalistii tintesc sa le deconteze Iranului, pentru a instiga opinia publica internationala, sau in Europa incendierea Catedralei Notre Dame (Paris), ori in America Latina incendierea padurii amazoniene etc. De remarcat este ca ambasadorul Hans Klemm a sosit la post la inceputul ultimei decade a lunii septembrie 2015, suficient pentru a coordona operational caderea Guvernului Ponta si succesiunea Guvernului „Zero” al lui Dacian Ciolos, dar si ca va pleca dupa alegerile prezidentiale de luna viitoare, dupa ce foarte probabil va fi „modelat” doborarea Guvernului PSD Dancila si inlocuirea lui cu Guvernul PNL „Minus” al lui Ludovic Orban, dar si castigarea prezidentialelor de catre „presedintele lor”, liberalul Klaus Iohannis. Constatarea si corelarea acestor fapte abominabile, pe care Globalistii le pun sub steag strain, este prima etapa, deja lamuritoare de mult timp, dar urmatoarea etapa trebuie sa fie Actiunea Antiglobalista, prin Solidaritate a Multilateralismului impotriva Unilateralismului, a carei esenta nu trebuie sa fie “a face”, ci “a nu face”, de a nu avea niciun fel de relatii economice cu Unilateralismul, nici de vanzare, nici de cumparare.

NOTE__________________________

Gladio.it*: Colaborând cu numeroase agenții de spionaj din Europa de Vest via NATOCIA a creat după al doilea război mondial, o rețea de armate secrete „în spatele liniilor” (Stay-behind). Scopul principal al acestor structuri paramilitare, declarat dupa deconspirare, a fost destabilizarea organizațiilor de stânga din statele respective, prin operațiuni sub acoperire Steag fals. In mod real insa, tinta principala a fost destabilizarea statelor in cauza, pentru preluarea controlului asupra acestora. Cea mai renumită dintre acestea, prima despre care au fost făcute dezvăluiri complete, a fost Operațiunea Gladio (gladius=sabie) care a funcționat în Italia.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: