Fatada de “aliati” a globalistilor se prabuseste si in Orientul Mijlociu: Un grup de sauditi a fost pus sub acuzare in SUA pentru “spionaj” pro Arabia Saudita

Scopul tiranic de suprematie globala face ca Statele Unite ale Americii (SUA) sa nu aiba aliati. Statutul de aliat autentic este incompatibil cu suprematia si unilateralismul. El se intemeiaza pe co-egalitate.

Globalistii au doar tinte si victime. Primii care le cad prada sunt cei pe care ii numesc inselator cu genericul “aliati”. Teritoriile si resursele lor sunt preluate pe nesimtite de controlul globalist. Cand controlul globalist devine efectiv, atunci se vede continutul infam al termenului de “aliat”. Proverbul “Spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti”, poate fi citat si altfel, in cheie globalista: Spune-mi cu cine esti aliat ca sa-ti spun ce patesti.

SUA i-au legat pe arabi cu franghia de “aliati” pentru a le controla teritoriile, petrolul si regiunea, in special Golful Persic, si pentru a submina Iranul. Prin potentialul geopolitic si petrolier al Orientului Mijlociu, SUA isi adauga o imensa valoare, pe care o folosesc unilateralist si unipolarist. Fara aceasta putere pe care vampiric o sug din trupurile natiunilor islamice arabe, SUA nu si-ar putea sustine inrobitoarele obiective globaliste.       

Mai nou, globalistii jewmericani ii finanteaza si antreneaza pe teroristi ca “democrati”, in protestele antistatale si antiguvernamentale din Irak. In ecuatia “democratiei” teroristilor sunt angrenati si impilatorii palestinienilor si sustinatorii extremistilor kurzi din PKK si YPG, in Siria si Irak. Cazul Jamal Khashoggi, agent CIA pentru spionare si destabilizare, arata ca si Arabia Saudita este expusa pericolului “aliat”. Caile de eliberare a islamicilor arabi din falsa “alianta” cu globalistii americani sunt cele ale islamicilor iranieni si turci.

Cel mai nou act antiislamic si antiarab al globalistilor americani tinteste Arabia Saudita “aliata”. Doi foşti angajaţi ai reţelei de socializare Twitter şi un saudit au fost inculpaţi în Statele Unite pentru că au spionat conturi ale reţelei de socializare în beneficiul Arabiei Saudite, a anunţat miercuri justiţia americană. Ali Alzabarah, Ahmad Abouammo şi Ahmed Almutairi, ”agenţi saudiţi”, ”au săpat în sistemele interne ale Twitter pentru a obţine informaţii personale despre opozanţi ai regimului saudit şi mii de alţi utilizatori” ai reţelei sociale, potrivit unui comunicat al lui David Anderson, procuror federal în California. Astfel, fatada globalistilor de “aliati” se prabuseste aproape toata si in Orientul Mijlociu. O prima fila a unui epilog asteptat ar putea fi scrisa de sauditi, acestia fiind liberi, de-acum, sa raspunda prin reciprocitate americanilor. Sauditizarea Aramco ar putea fi a doua fila.   

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/11/07/doi-fosti-angajati-ai-twitter-si-un-saudit-inculpati-in-sua-pentru-spionaj-in-favoarea-arabiei-saudite–398314

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: