Comportament inadmisibil al Departamentului de Stat, ca de „Minister de Externe” al unui „Guvern Mondial”, emitent de „Directive Globale”: Mike Pompeo cere noului preşedinte srilankez să respecte “Drepturile Omului”, cand in SUA se tin lant crimele in masa asa-zise „civile”, care au un substrat politic

Gotabaya Rajapaksa, noul presedinte al Sri Lanka

Noul presedinte srilankez si  Sri Lanka trebuie sa se tina departe de SUA, din ale carei interactiuni externe nu a rezultat niciodata ceva bun. Tine de scopul final si de filosofia politica ale Globalismului ca acesta sa duca in jos toate statele Lumii pentru ca SUA sa se inalte ca “unica natiune necesara” si “unica superputere”.

Este inadmisibil comportamentul Departamentului de Stat, ca de „Minister de Externe” al unui „Guvern Mondial”, emitent de „Directive Globale”. Mike Pompeo a cerut noului preşedintelui srilankez să respecte “Drepturile Omului”, cand in SUA se tin lant crimele in masa asa-zise „civile”, care au un substrat politic. Aceasta imixtiune politico-diplomatica de facto a SUA in Sri Lanka  a avut loc luni, cand SUA au cerut noului preşedinte al statului srilankez, Gotabaya Rajapaksa, să respecte drepturile omului.

Ironia sortii care l-a contrazis pe Pompeo ca in SUA drepturile omului ar fi “model” si ca acestea ar fi in drept sa se dea ca “exemplu” sau sa dea indicatii si sa faca recomandari pe aceasta tema, e ca in aceeasi zi trei persoane au fost ucise intr-un atac armat la un supermarket din Oklahoma. E doar una din crimele in masa din Imperiul Fricii, care desi sunt invariabil prezentate ca “violente civile” au fizionomia unei represiuni politice sistematice si „preventive”.   

Frate al fostului preşedinte Mahinda Rajapaksa (2005-2015), noul presedinte ales sambata este locotenent-colonel în retragere. El este considerat strategul reprimarii militare a rebeliunii separatiste a Tigrilor tamili, în 2009, după patru decenii de război civil, si acuzat de numeroase crime de război şi de corupţie, doua stereotipuri politice pe care SUA le aplica oricarei tinte geopolitice. Daca SUA sunt in criza in cautarea de criminali de razboi, nu trebuie sa caute in alta parte, ci chiar acasa la ele. Fostii presedinti George Bush jr. si Barack Obama, vinovati de razboaie “preventive” si inventari de terorism “Stat Islamic”, soldate cu zeci de mii de morti si milioane de refugiati, le-ar rasplati cu prisosinta cautarile. Daca SUA sunt in criza in aflarea de corupti nationali si corupatori internationali, semnificative sunt cazurile “Biden” si “Trump” privind Ucraina.      

“SUA îi felicită pe cetăţenii din Sri Lanka pentru alegerile democratice şi sunt pregătite să lucreze cu Gotabaya Rajapaksa”, a spus Mike Pompeo, activand obisnuitul sfredel al “conlucrarii” bilaterale, care duce SUA in inima informationala a oricerei tinte geopolitice. “Solicităm preşedintelui Rajapaksa să îndeplinească angajamentele asumate de Sri Lanka privind reforma sectorului de securitate, responsabilitatea, respectarea drepturilor omului şi nerecurgerea la violenţă”, a adăugat Pompeo, prefigurand domeniile de interes in care SUA pot debilita sau culpabiliza Sri Lanka, prin a determina inactiuni sau brese ale statului srilankez. Comparativ cu “statul-imigratie” al SUA, unde rasismul si crimele sunt un “mod de viata”, statele cu populatie, partide si guverne indigene au cele mai mici probleme si cele mai bune reprezentari, asa cum a observat premierul ungar Viktor Orban: Etnicii maghiari sunt reprezentați cel mai bine de partidele ”pur” etnic maghiare. O posibila concluzie de viitor: Intoarcerea la majoritate va insemna intoarcerea la democratie.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/11/18/sua-cer-noului-presedinte-din-sri-lanka-sa-respecte-drepturile-omului–405167

https://www.euractiv.ro/extern/viktor-orban-etnicii-maghiari-sunt-reprezentati-cel-mai-bine-de-partidele-pur-etnic-maghiare-16622

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: