Cu trei zile pana la turul doi: Alerta filosofului centagenar Mihai Sora, un barometru electoral de incertitudine sporita pentru Klaus Iohannis

Observatorul electoral Mihai Sora Foto: Facebook / Mihai Sora

Cu trei zile inaintea turului doi pentru alegerile prezidentiale, filosoful centenarian Mihai Sora  a făcut, pe pagina personală de Facebook, un apel pentru prezență la vot, el spunând că altfel ”ne vor scoate și din matematică, nu doar din Europa.”

Fostul agitator globalist-comunist face o aluzie antipolitica si hiperbolizanta la prerogativele prezidentiale, dovedind , o data in plus, ca ceasul mintii sale este intors cu o cheita globalista.

Vremurile globaliste, hitleriste si comuniste,  cand un om, fie el cancelar sau presedinte, putea sa decida pentru un popor, s-au dus o data pentru totdeauna.

Este de bun simt si democratica observatia, de ieri, a candidatei social-democrate Viorica Dancila, potrivit careia pozitiile Romaniei prezentate de presedinte la Consiliul European au nevoie sa fie mandatate de Parlament.

Catarator si profitor politic si financiar la sange, nu intamplator a dus-o bine si in comunism si in liberalism, Mihai Sora a ales sa fie observator, în primul tur al prezidențialelor, intr-o ambianta arhitectonica si istorica extraordinara, la o secție de votare din Florența, unde va avea aceeași calitate și în turul doi.

Alerta in online a lui Mihai Sora, facuta miercuri seara, e perceputa ca un barometru electoral de incertitudine sporita privind realegerea, duminica, a lui Klaus Iohannis.

Considerat o relicva a trecutului politic si ideologic comunist, ca fost teoretician si practician iudeo-marxizoid, interventia de ultima instanta a lui Mihai Sora, din postura de agent electoral al lui Klaus Iohannis, transmite un prost semnal pentru imaginea si intentiile prezidentiale ale candidatului dreptei neo/liberale (PnL).

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23504479-mihai-sora-mergeti-vot-dragi-prieteni-altminteri-vor-scoate-din-matematica-nu-doar-din-europa.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: