Rusia: Arme aerospatiale fara precedent, concepute la Severodvinsk, vor garanta pacea in Lume

Vladimir Vladimirovici Putin

Lumea a luat act cu incredere si speranta de stirile si experimentele privind noile arme, fara egal, ale Rusiei. Noua clasa de arme este o materializare a inteligentei tehnologice de varf a rusilor. Este o autovalorificare ultra motivanta si competitiva a potentialului creativ al Natiunii Ruse, specifica exclusiv Natiunilor libere si stapane pe destinele lor.

Preşedintele rus Vladimir Vladimirovici Putin a calificat drept fără egal pe plan mondial “noul sistem de propulsie a rachetelor”. In cursul testarii acestui sistem şi-au pierdut viaţa, în august, cinci angajaţi ai Agenţiei nucleare ruse (Rosatom) şi doi militari la baza de testari Nionoksa, de lângă Severodvinsk (regiunea Arhanghelsk, în nordul Rusiei). Putin a subliniat că Moscova va continua să perfecţioneze acest tip revolutionar de armament.

“Faptul în sine de a deţine astfel de tehnologii unicat constituie astăzi cea mai importantă garanţie fiabilă a menţinerii păcii pe planetă”, a declarat Putin, joi, în cadrul unei ceremonii, la Kremlin, în care i-a decorat postmortem cu “Ordinul pentru curaj” pe specialiştii Rosatom decedati în timpul testelor, decoratii pe care le-a inmanat vaduvelor.

In treacat spus, inteligenta rusa vine in prelungirea sau completarea inteligentei germane, confiscate prin infiltrare si inselaciune de neamul globalist al lui Hitler. E inceputul unei epoci tehnologice noi. Poate fi si inceputul unei politici noi, de alianta ruso-germana loiala si durabila, in apararea noii civilizatii de subjubarea de catre vechiul primitivism globalist.

Lumea este satula de razboaiele preventive sau pretextive, al caror scop real este acapararea de teritorii si de bogatii straine, cat si de razboaiele teroriste sub steag fals, cu care Imperiul Globalist o asalteaza si terorizeaza. Imperiul Globalist este un Imperiu al Raului, al unui Rege al Fricii. Preşedintele rus a anunţat, vineri, că, din 2020, Rusia va aborda si alte tipuri de arme de avangarda, pe “noi principii fizice”, prioritate avand roboţii de lupta, dronele, laserele. Vremea Imperiului Binelui este aproape . Oamenii si popoarele au posibilitatea sa fie de partea buna a istoriei, care respecta pacea si viata.   

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/11/22/vladimir-putin-anunta-pregatirea-unui-nou-program-de-inarmare-a-rusiei–407665

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/11/22/rusia-putin-declara-ca-cei-care-au-decedat-la-severodvinsk-lucrau-la-un-tip-de-arma-fara-egal-in-lume–407403

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: