Cartea Neagra a Voturilor Anti-Iohannis

Votare in turul doi/ Foto: Pixabay

In ziua turului doi, s-au inregistrat cateva cazuri dramatice printre alegatorii veniti sa voteze cu orice pret impotriva candidatului PNL, Klaus Iohannis. Un bărbat de 80 de ani din comuna doljeană Amărăștii de Sus care aștepta să voteze a murit, duminică, în secția de votare, iar un al doilea, tot din Dolj, a murit lângă o stație de votare.

De asemenea, un bărbat de 84 de ani din Prahova a alunecat la o secție de votare, pe scări, din cauza noroiului și s-a lovit la cap. Un alt bătrân a căzut lângă o secție de vot din Cluj, suferind o lovitură puternică la cap.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23510892-alegeri-prezidentiale-2019-incidente-sectiile-vot-doi-barbati-murit-dolj-iar-prahova-barbat-alunecat-noroi-lovit-cap.htm

Un votant barbat cu dizabilitati s-a tarat singur pe trepte/ Foto: Digi24.ro

Un alt caz de a vota cu orice pret s-a inregistrat la Sibiu, unde un bărbat s-a târât singur pe trepte pentru a ajunge la vot. Secţia nu avea rampă pentru scaunul cu rotile. Și în primul tur a avut de pătimit. A fost nevoit să meargă la trei secţii până să își găsească numele pe listă, dar nu a renunțat. Acesti oameni, cu mari probleme de varsta si/sau sanatate nu au vrut sa stea acasa si sa voteze cu urna mobila. Inspaimantati de perspectiva realegerii pentru inca cinci ani a liberalului Klaus Iohannis, care este insensibil la problemele sociale, privind marimea sau cresterea salariilor, pensiilor, ajutoarelor sociale, compensatiilor pentru medicamente  etc, au vrut sa-si depuna voturile in sectiile de votare, pentru a da si celorlalti alegatori un semnal de revolta electorala antiliberala.   

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/un-barbat-din-sibiu-s-a-tarat-singur-pe-trepte-pentru-a-ajunge-la-vot-sectia-nu-avea-rampa-pentru-scaunul-cu-rotile-1221479

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: