Diferente: Statul uni-partinic al Globalismului

Este condamnabil si rusinos ca in democratie, care inseamna pluralism de opinii politice si de partide, sa mai existe sentinte juridice prin care sa se interzica dreptul la vot. Aceasta justitie politica aminteste dureros de detinutii politici de pana in 1965. Presedintele comunist Nicolae Ceausescu desfiintase categoria detinutilor politici.

Se pare insa ca statul „liberal”, „democrat-liberal” sau de „democratie liberala”, cum le place neo/liberalilor sa-si ingroase sorcovesc caracteristicile sistemului lor politic, este un stat uni-partinic, potrivit unor analize si literaturi politice foarte avizate despre Globalism. Mimarea „Opozitiei” este o alta mare inselaciune a Globalismului, care vrea pretutindeni in lume politici si societati divizate. Globalismului ii este o frica viscerala de unitatea politica si sociala a Natiunilor. Faptul ca Globalismul isi mimeaza „Opozitia” pune intr-o lumina extrem de nefavorabila, condimentata din plin cu ridicol si penibil, reideologizare de catre secretarul de stat american Mike Pompeo a discursului sau AntiComunist, la adresa monopartidismului chinez. Insa statul uni-partinic al Globalismului este cam acelasi lucru cu sistemul mono-partid al Comunismului. Deosebirea e ca SUA si-l ascund inselator, in timp ce China si-l asuma in mod cinstit. De ce aceasta diferenta? Deoarece uni-partidismul Globalismului slugareste Elita, o minoritate infima, pe cand mono-partidismul Comunismului serveste Natiunea, interesele societatii integrale. Diferenta este intre cinste si inselaciune.

Cred ca dupa eliberarea din Jilava politica a liderului social-democrat Adrian Nastase, a expirat sau expira in 2019 pedeapsa zisa „complementara” prin care i s-a suspendat pe cinci ani dreptul de a alege si a fi ales. Am o vaga impresie ca s-a ratat o oportunitate electorala. Inca nu am votat, o voi face dupa ora 14:00, cand imi voi da votul candidatei PSD, Viorica Dancila. Dupa analizele proprii, ar trebui sa fie o victorie meritata a PSD. Votati Viorica Dancila!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: