O scrisoare clarificatoare catre ZeV: Epilog la capitolul D&D

Zevz, astfel de forme-gand imi sunt binecunoscute. Unele le-am facut cunoscute in urma cu cativa ani. Nu sunt prin urmare surprins sau intr-o zona a ignorantei.

Dar jocul ideilor trebuie sa fie mereu proaspat. Prin formatia educationala si slefuirea in timp nu uit niciodata ca homo politicus este un homo ludens.

In politica militanta, cat si in cea reflexiva, ma refer la analize, unele apasari pe cantar sau suprasolicitari de evenimente au rolul de a iesi din previzibil si liniarism.

Altfel spus, iesirea din logica adversativa e necesara. Pai ce ne-am face daca am usura munca “privitorilor”? Nu e vorba de cei inocenti, ci de cei ostili, aia cu retele si diaspore globaliste.

Fara indoiala ca recuperarea spatiului de manevra si schimbare era necesara. Insa Liviu Dragnea si Viorica Dancila raman pentru mine doi titani ai inteligentei politice si modelatoare, in slujba Patriotismului si Natiunii.

Eu simt cu Inima, si niciodata nu m-am inselat. Dar las Mintea libera, sa se joace cu ideile, scenariile, criticile, solutiile samd. E nevoie de ele. Cand nu mai avem aspiratii si proiectii proprii, ne atingem Limita.

Masa ideilor si solutiilor trebuie sa fie bogata, din care Decidentul sa poata alege, sa compare, sa amendeze sau sa ii inspire Optimul. Politica e stiinta si arta alocarii resurselor. Dar ea are nevoie de sustineri contributoare. Ceea ce, cred, sper, facem si noi, in clubul AN.

Am intrat sau suntem pe cale sa intram intr-o noua bucla a timpului, iar viitorul nu ne este dat, ci noi il construim, bucata cu bucata si pas cu pas.

Inchid aici capitolul D&D si voi deschide altul.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: