O noua miscare in reteaua Globalismului, de subminare a Natiunilor: “Sardinele”, in Italia

„Sardinele”, o noua miscare de „rezistenti” a Globalismului, impotriva Natiunilor

Banii blestemati, ai lui Soros sau din alte surse oculte ale Raului, nu stau pe loc, se misca si se reproduc. Ei finanteaza miscari teroriste, atacuri cibernetice, razboaie comerciale, traficul de migranti ilegali, raspandirea de droguri, retelele de sclavie sexuala si de munca, comertul cu organe umane, actiuni de rasturnare de guverne si de sabotare economica etc.

Agentii de influenta si banii blestemati ai Globalismului bipolar, nazist si comunist, o sinteza de ideologii si mijloace care il face mai periculos decat cele doua totalitarisme, carora li s-au pus capat in 1945 si in 1989-1991, lucreaza activ impotriva Natiunilor. Din retelele Globalismului fac parte o serie de miscari de strada, cum sunt “rezistentii” din tari estice, “vestele galbene” din Franta,, “umbrelistii” din Hong Kong, “sardinele” din Italia.

Cum recunoastem aceste agitatii stradale, adeseori violente, subventionate de Globalism, este relativ usor. Instigatorii si manipulatorii lor recurg invariabil si inselator la regula “lipiturilor”, prin care o minciuna este lipita de o jumatate de adevar. “Lipitura” este inevitabila, necesara indeplinirii scopului Globalist, ale carui falsuri nu se pot propulsa decat prin “lipirea” de un adevar, pe care il folosesc ca vector de transport si tintire .

Cateva exemple. Intre mesajele valide social-politic ale protestatarilor se pot afla valori-kitsch referitoare la sustineri ale anormalului, precum homosexualitatea. Propaganda politica nerusinata a homosexualitatii urmareste distrugerea sexualitatii si familiei naturale, a religiilor, traditiilor, identitatii, care sunt factori de coeziune. Altele se pot referi la false combateri. Sunt unele artificialitati grosiere precum feminism, sexism, rasism, fascism, discriminare etc. Ele sunt produse ale laboratoarelor de manipulare. In astfel de cazuri, se promoveaza ocult exact ceea ce public se sustine ca s-ar combate. Uneori, manifestatiile globaliste resping interesele populare si nationale legitime, depreciate ca “populism” si “nationalism”. Acesta din urma este intentionat confundat cu sovinismul. Nationalismul suveranist, multilateralist, cooperant si cu respect fata de alte natiuni este existential necesar si relational absolut benefic, constructor de relatii internationale egale.

Un cuvant-cheie al manipularii globaliste este cel de “rezistenta”. O caracteristica mai noua a Globalismului este ca ataca preventiv personalitati politice nationale puternice din opozitie sau societatea civila, pe care datorita patriotismului si influentei lor le percep ca amenintari potentiale. La noi, cel mai ilustrativ caz de atacuri la persoana si de persecutii nedemne, trecute si actuale, este al omului politic si de stat Adrian Nastase, fost premier si lider social-democrat, in urma cu 15 ani. Un adevarat “record” de longevitate a infamiei.

In Italia, a aparut o noua miscare globalista intitulata “Sardinele”. In mod ciudat, ea a fost creată ca reacţie împotriva liderului opoziţiei de dreapta nationala Matteo Salvini. De regula, mişcările de protest se desfăşoară împotriva politicienilor de la putere. De aceasta data, acţiunea este împotriva unui politician aflat în opoziţie. Mişcarea a aparut la Bologna in urma cu o luna. Patru necunoscuţi, fara indoiala bine sustinuti financiar de Globalism, au adunat circa 15.000 de persoane, probabil motivate pecuniar sau conditionate corporatist (da, globalistii fac apeluri si liste cu cine a venit sau nu, cum faceau comunistii cand scoteau intreprinderile la demonstratii).

“Sardinele” au protestat, atunci, împotriva a ceea ce activiştii lor numesc ”discursul urii şi al diviziunii”. Acesta este un alt stereotip acoperitor, pentru care nu e nevoie de exemple, se vad cu ochiul liber si se aud cum sunt tipate intimidator de inalti oficiali ai Globalismului si Rasei Supreme, care practica la greu exact ceea ce sustin ca ar combate. De atunci, în mari oraşe ale Italiei (Milano, Florenţa, Napoli, Palermo) au avut loc zeci de manifestaţii de acest fel, la care s-a cântat “Bella Ciao”, cântecul mişcării italiene de rezistenţă. Cuvantul “rezistenta”, o gaselnita a psihologilor luciferici cu rol de fanatizare a mentalului colectiv tinta, este un indiciu major de devoalare a Globalismul, de care am vorbit mai inainte.

Matteo Salvini, impotriva caruia a fost mobilizata miscarea “Sardinelor” si s-a organizat protestul de sambata de la Roma, este liderul partidului Liga şi fost vicepremier şi ministru de interne în precedentul guvern pe care formaţiunea sa l-a format cu Mişcarea cinci Stele (M5S). El s-a remarcat prin măsuri economice cu caracter social şi împotriva imigraţiei ilegale. Salvini a refuzat acostarea unor nave cu migranti ilegali ale ONG-urilor finantate de Globalism. El i-a infuriat teribil pe Globalisti, care-si vad planurile date peste cap.      

Sa radiografiem putin cateva capete ale unor lideri ai “Sardinelor”, pentru a ne da seama ce se ascund in ele si pentru a identifica “lipiturile” din logosul lor manipulator. “Prima manifestaţie a fost împotriva lui Salvini, apoi mişcarea a devenit o reafirmare a democraţiei: suntem antifascişti, pentru egalitate, împotriva intoleranţei, împotriva homofobiei”, declară intr-o suita de “lipituri” Mattia Santori, unul dintre membrii cofondatori ai mişcării ”Sardinelor”.

Acesta şi alţi doi cofondatori, Andrea Garreffa şi Roberto Morotti, au explicat vineri presei străine care sunt aşteptările lor, ”să redea politicii italiene forţa de atracţie” pentru a o face ”cool” din nou. Sunt atat de idioti utili sau de controlati mental incat nici nu-si dau seama ca forta de “atractie” si “cool” chiar exista si este inegalabila, prin politica autentic nationala, autentic populara si autentic europeana a Ligii lui Salvini, aflata in opozitia democrata parlamentara, nu stradala, care nu hotaraste nimic intr-un stat de drept.

Colac peste pupaza, pentru a intelege vanturile globale si semintele pe care acestea le poarta pe pamanturile Natiunilor, principalul organizator al protestului de sâmbătă la Roma este Stephen Ogongo, un jurnalist de 45 de ani, originar din Kenya. El a creat pe Facebook acum două săptămâni pagina ”Sardinelor”. Ogongo a sustinut ca ”important este să vedem cât mai mulţi oameni ieşind în stradă pentru a spune că ne-am săturat de această cultură a urii”. ”Nu mai tolerăm mesajul rasist, fascist, discriminatoriu, sexist”, a sintetizat Ogongo mesajul mişcării “Sardinelor”. O fi dansand si Ogongo stilul “Lipala” din tara tatalui lui Obama, unde in 2015 fostul presedinte afroamerican a facut un show, mai-mai sa se urce pe masa, alaturi de sora sa vitrega si de consiliera pentru securitate nationala Susan Rice? M-da, s-ar parea ca si Ogongo vrea sa se urce pe masa italiana…   

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/12/14/italia-sardinele-pregatesc-un-protest-masiv-la-roma-impotriva-lui-salvini–419993

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: