Impudicitate globalista: Mike Pompeo, turneu euroasiatic pentru “a afirma priorităţile SUA în Europa şi Asia Centrală şi de Sud”

SUA: Secretarul de stat Mike Pompeo

Mintile politice din zilele noastre care continua sa fie legate de autolegendarea antica a puterii politico-religioase a unei pretinse “rase supreme”, care ar fi fost harazita de un Dumnezeu rasist sa conduca Lumea, sunt atat de inapoiate in timp si de sclave ale primitivismului din zorii umanitatii incat nici nu-si dau seama de utopia ridicola si impardonabila  in care se afla. Liderii aflati in astfel de inchisori ale mintii nu sunt oameni liberi. Ei isi sacrifica fara sa stie libertatea, bunul cel mai de pret al omului, si ii lipsesc de libertate mentala si pe altii. O minciuna antica ii inlantuieste pe toti.

Din aroganta scopului anuntat al turneului sau euroasiatic de la inceputul noului an, rezulta fara echivoc ca secretarul de stat american Mike Pompeo chiar este robul inchipuirilor unor mari preoti din istoria biblica vechitestamentara, care pentru a-si perpetua puterea i-au amagit pe supusii inchinatori ca vor face din ei o “rasa de stapani”. Aparatul ideologic-functionaresc al lui Mike Pompeo a anuntat luni ca acesta va face, vineri, o vizita in Ucraina, care este tinta unui scandal american de abuz si coruptie din partea SUA, soldat cu un proces de destituire a sefului Casei Albe, Donald Trump. Pompeo a confirmat vizita si faptul ca este prima dintr-un turneu euroasiatic.

Dar dovada de globalism, transmis prin liniile genealogice ale unui numar mic de familii dominante in Lume, nu se afla in aceste informatii. Vizitele diplomatice sunt legitime si necesare. Globalismul secretarului de stat american Mike Pompeo rezulta din scopul supraordonat al turneului, prin care oficialul american pune cele cinci tari si cele doua regiuni din care acestea fac parte intr-o pozitie subalterna, de inferioritate predeterminata fata de Statele Unite. “Încântat să călătoresc în Ucraina, Belarus, Kazahstan, Uzbekistan şi Cipru, în noul an pentru a mă întâlni cu omologii mei şi a afirma priorităţile Statelor Unite în # Europa şi Asia centrală şi de sud”, a scris oficialul american, luni, intr-un tweet. Deosebirea dintre diplomatia unilateralista si cea multilateralista este evidenta. Prima isi impune prioritatile, a doua identifica, prin dialog, teme comune de interes si cooperare. In diplomatie, nuantele conteaza. Afirmatiile brute ies din sfera diplomatiei. Ele mai degraba tin de dictat.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: