Diversiunea “autodoborarii din greseala” a avionului de la Teheran: Cand globalistii pun in cont strain o catastrofa aeriana, cu certitudine ei sunt autorii. Evenimentul aviatic a fost un act ostil, nu o greseala

Responsabili americani cred că Iranul a doborât din greşeală avionul ucrainean (media)

Zvonul imprastiat de americani potrivit caruia iranienii ar fi doborat din greseala avionul Boeing 737 al Ukraine International Airlines, prăbuşit miercuri la Teheran si soldat cu 176 de morţi, la putina vreme dupa atacarea de catre Iran a unor baze militare ale SUA din Irak, are caracteristicile unei diversiuni prin care autorii reali ai catastrofei incearca sa o deconteaze ostil Iranului. Este in logica inversa a Globalistilor ca raul pe care il savarsesc sa il puna in contul unor autori fictivi, care le sunt insa denuntatori si dusmani acerbi.

Responsabili politici, militari si ai serviciilor secrete din SUA (cei de duzina sunt numiti “soldati-jucarie”), amplificati de televiziuni si ziare americane, au sugerat, fara sa fi prezentat vreo proba verificabila, ori sa fi fost confirmati din alte surse internationale, ca avionul ucrainean ar fi fost lovit din greșeală de Iran. Ei afirma, invocând date satelitare, ca ar fi fost detectate amprente termice provenind de la doua lansari de rachete antiaeriene, urmate de o explozie în apropierea avionului. In acest joc au intrat si britanicii (cu serviciile secrete, supranumite “veveritele secrete”, iar de ultima ora si canadienii, deci formatia este “completa”), care sustin, la fel de imprecis si de tendentios, că au văzut informații care sugerează că o rachetă a doborât avionul din greșeală. Anterior, un oficial ucrainean a declarat ca posibil un atac cu rachete sau cu bombă, dar și coliziunea cu o dronă. Insa autoritățile iraniene au reacționat la aceste ”zvonuri”, afirmând că ele ”nu au niciun sens”.

Chiar daca prabusirea avionului a fost determinata de americani, mai probabil prin incendiere sau ciocnire cu o drona, nerecunoasterea de catre iranieni, pentru ca si-ar sublinia o slabiciune, este o atitudine uzuala si cea mai potrivita in astfel de cazuri. Parerea mea este ca prabusirea a fost provocata ostil. Este exclus ca autorii sa fi fost iranienii. La doua minute de la decolare, avionul este in cea mai scurta raza de observare, radar, optica si chiar vizuala, nu numai militara si civila, dar si aeroportuara, cu atat mai mult cu cat luase drum de intoarcere, datorita sesizarii unei probleme. Daca ar fi fost lovit cu rachete, lovitura ar fi fost in plin si pe pamant ar fi ajuns fragmente multiple si cele mai multe extrem de mici, specifice dezintegrarii in aer, cat si raspandite pe o arie foarte larga. Ipoteza incendierii cu laser din satelit sau de pe drona este foarte probabila, coroborand cu alte cazuri asemanatoare de prabusiri provocate ostil, dar si cu tipul de avion american, care probabil are un viciu de constructie sau o componenta vulnerabila la autoaprindere, ambele deliberate, ceea ce il face nesigur si de ocolit de achizitiile straine. Reamintesc ca Globalismul este o politica satanica, careia Aleister Crowley le-a furnizat modul de actiune, cand a declarat: “Doresc blasfemii, crime, violuri, revolutii, tot ce poate fi mai rau pe lume.” De aceea, problema reala din Orientul Mijlociu nu este intre americani si iranieni, ci intre Globalism si Natiuni. Globalistii sunt prinsi in regiunea vibratiilor joase ale urii si fricii ca intr-o capcana, din care nu se vor elibera daca nu-si vor deschide inimile catre iubire. O pictura suprarealista a artistului olandez M.C. Escher ii prezinta foarte sugestiv pe Globalisti, ca pe niste saurieni captivi intr-o inchisoare a timpului si spatiului.

„Momentul” in care avionul ar fi fost „pulverizat” de o racheta „iraniana”/ Foto: Captura New York Times

PS/NB: New York Times publica un fake news „verificat”, cuprinzand o poza si un video, despre un pretins „moment” al „pulverizarii” avionului ucrainean de catre o racheta „iraniana”. Practic, cotidianul american inchide in acest fel cercul stirilor false, comandate politic, si valideaza diversiunea privind „autodoborarea din greseala”. Daca avionul ar fi suferit un asemenea impact exploziv aerian, la o altitudine de 8000 de metri, cel mai probabil ramasitele sale, literalmente pulverizate, ar fi putut fi detectate cu microscopul printre particulele telurice. Aceste fake news-uri  sunt probe irefutabile ale „adevarului” si „corectitudinii” cu care se lauda americanii, dar care in mod real nu exista! Dramaticul eveniment aviatic din spatiul aerian al Republicii Islamice Iran a fost un act ostil, nu o greseala.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23590559-video-momentul-care-avionul-ucrainean-este-lovit-catre-racheta.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: