Esti natiocrat ori dispari sau esti sclav!

Draga @Harald! Comiteti o mare blasfemie politica alaturand numele lui Otto von Bismarck celui al lui Adolf Hitler, sub aceeasi sigla, de nationalisti germani. Dar si o greseala inca si mai mare considerand nationalismul unificator si suveranist drept o cauza de razboi fatala. Nu stiu daca o faceti din reactivitate globalista sau din ignoranta.

Bismarck a fost un lider national puternic, care a unificat statele germane intr-un singur stat german, fapt ce il face un erou al natiunii sale. Asa cum sunt toti liderii nationali, de pretutindeni, care si-au unificat natiunile, faramitate si slabite de tribalizare / provincializare. Din aceasta galerie de eroi nationali unificatori fac parte si personalitatile politico-militare unificatoare ale natiunii noastre.

Mai adaug ca Bismarck a avut o politica sociala foarte inaintata (evit cuvantul “progresist/a”, devalizat politic), inspiratoare pentru viitorime, cat si faptul ca s-a folosit de arta si puterea diplomatiei, pentru care a avut exceptionale calitati, in scopul mentinerii unei Europe pasnice in anii 1870 si 1880.

Adolf Hitler, descendent inca necunoscut de lume din Rothschilzi, pentru ca adevarata origine i-a fost mult timp ascunsa destul de bine de ochii marelui public, nu a fost german si cu atat mai putin un nationalist german. El a fost “un ou de cuc intr-un cuib strain”, pentru a folosi o formulare cat mai concisa si mai plastica, care a fost un slujitor fanatic al Globalismului, deci un dusman de moarte al Natiunilor, cu deosebire a celei germane, a carei statalitate a si reusit sa o distruga in al doilea razboi mondial. Nici alte natiuni nu au fost mai “fericite”, scopul politic al razboiului nu a fost sa fie castigat, ci sa le slabeasca statele pentru a le subjuga mai usor.

Pe de alta parte, va recomand sa nu mai confundati natiocratia, o conditie existentiala si de libertate, care militeaza pentru libertate nationala si crestere nationala de sine statatoare (v. „Nation First!”), cu sovinismul, aria preferata a Imperiilor, cauza adevarata a razboaielor si sursa subjugarii Natiunilor. De incheiere o similaritate, ca sa intelegeti si mai bine altitudinea aspirationala a spiritului natiocratiei: In lagarul Globalismului “Esti natiocrat ori dispari sau esti sclav” este sinonim cu “Mergi ori crapa” din lagarele de exterminare si de munca ale lui Hitler, in care intentiona sa concentrationeze toata Lumea. Punct.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: