Gangsterism globalist, care trebuie curmat: “Dreptul international sunt eu!”, pare sa spuna Trump, referindu-se la asasinarea generalului Soleimani, care ”trebuia eliminat încă de acum 20 de ani”

Gangsterismul international trebuie blocat si eradicat

Despre Donald Trump se poate spune oficial ca este un gangster international cu domiciliul la Casa Alba. El a ordonat numeroase crime de razboi impotriva Natiunilor din Orientul Mijlociu, dar si impotriva altor Natiuni ale Lumii. De fapt, Natiunile libere si suverane sunt tintele Globalismului si ale Trumpismului. Globalistul Trump incearca sa alunge din viata internationala civilizatia si dreptul international si sa le inlocuiasca cu primitivismul si vanatoarea libera de Natiuni si de Oameni, ca sacrificii pe altarul Globalismului.

O atare situatie de salbaticie in plina civilizatie a secolului XXI nu poate sa dureze. Autoidentificarea belicoasa a lui Donald Trump cu dreptul international, care prin crime de razboi si sanctiuni economice pare sa spuna “Dreptul international sunt eu!” va deveni intr-un final istorie, de dorit cat mai curand posibil. Esentiala in atingerea acestui scop, de revenire la domnia civilizatiei si a legii, va fi substituirea instrumentelor unilateralismului, cu care Lumea este inlantuita ca de niste tentacule, cu instrumente ale multilateralismului.

Una dintre cele mai recente abominatiuni ale sefului Casei Albe a fost afirmatia ca nu are regrete in privinta ordinului sau executiv prin care generalul iranian Qassem Soleimani a fost asasinat intr-un atac cu drona, efectuat de SUA, la 3 ianuarie, pe teritoriul Irakului. Trump a sustinut, astfel, crimele extrateritoriale de terorism ale SUA în cadrul unui miting electoral la Milwaukee, in statul american Wisconsin. El a reluat tiradele critice la adresa eroului antiterorist si antiglobalist Soleimani, pe care l-a numit “fiu de căţea” pentru rezistenta legitima a acestuia impotriva ocupatiei militare de catre SUA a Orientului Mijlociu. Nici macar nu a fost personal, a imitat expresia cu care predecesorul sau, ex-presedintele Obama, a fost calificat de catre presedintele filipinez Duterte. Acei “mulţi tineri bărbaţi şi femei care umblă fără mâini şi fără picioare”, pe care Trump i-a deplans cu ipocrizie in discursul sau electoral, au facut parte din fortele expeditionare ale SUA, trimise sa ucida, sa inrobeasca si sa jefuiasca popoarele din Orientul Mijlociu. Cu un inacceptabil comportament prezidential de gangster international, presedintele american Donald Trump a perorat ca Soleimani “ar fi trebuit să fie ucis încă în urmă cu 20 de ani.”           

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: