Brexitatura si brexitatorul: Cu catelul in brate

Brexitatorul Boris Johnson

O data cu semnarea de catre premierul britanic Boris Johnson a acordului de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit anuntului pe care acesta l-a facut vineri pe Twitter, dictionarele s-au imbogatit cu cuvintele brexitatura si brexitator.

Brexitatura este dictatura impusa Regatului Unit prin Brexit de catre Elita Genealogica Alogena. La sfarsitul lunii ianuarie, brexitatura va rupe poporul britanic de Europa, care este sursa originii, culturii si civilizatiei britanicilor. Brexitator este autorul brexitaturii, premierul britanic conservator Boris Johnson.

Anuntul iminentei brexitaturi a fost insotit de fotografia manipulatoare a zilei. Psihologii luciferismului Globalismului, controlori ai mintii, care tintesc sa ia in captivitate mentalul global, l-au fotografiat pe brexitator cu un catel in brate. Desigur, orice catel este privit cu simpatie. Tocmai pe acest fapt au mizat programatorii mintii publice, britanice si globale, de transfer de simpatie dinspre micutul animalut din familia Canidae spre adultul brexitator Johnson, din familia Globalismului. Cersirea de simpatie pentru brexitator si brexitatura a fost insa din start esuata. In subconstientul colectiv al poporului britanic, antipatia privind Brexitatura si Globalismul este adanc inradacinata, imuna la manipulare si irepresibila.    

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23620605-brexit-boris-johnson-semnat-acordul-iesire-din.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: