“Mistere” asemanatoare: Dupa gripa spaniola, gripa chineza? Ar putea fi vorba de o arma biologica?

China: Situaţia este ”gravă”, epidemia se accelerează, avertizează presedintele chinez Xi Jinping

Tacem ca niste necuvantatoare si ne ascundem capul in nisip ca strutii. Ce este cu “misterul” virusului de pandemie gripala de la Wuhan? Este el “eliberat” de topirea ghetarilor, care ar ascunde virusi mortali din alte timpuri, pentru care civilizatia noastra nu are antidot? Sau a fost scos din laboratoare militare secrete, cu rolul de arma biologica genocidara? Cui ii foloseste efectul de scadere a pretului petrolului? Nu cumva celui mai mare consumator global, confirmare venita din presiunile sistematice in acest sens asupra OPEC, dar si din controlul militar al resurselor de petrol din Orientul Mijlociu, de unde nu se da dus cu niciun chip? Dar slabirea economica cu care este agresata China, cu asasini economici si cu acel revoltator “acord” inegal? De ce il “lauda” Trump pe Xi privind controlul coronavirusului, cand de fapt lauda adversarului ascunde de regula o bucurie rautacioasa a laudatorului sau o salvare a aparentei de neimplicare sau de compasiune? Alte doua detalii de luat in calcul sunt unda propagandei care „izoleaza” China („toti pacienţii confirmaţi cu noul tip de coronavirus au trecut prin oraşul Wuhan”) si spectacolul oferit de presedintele american cu „Operațiune specială a SUA, care îi va scoate cu un avion pe cei 230 de americani din Wuhan, un oraș practic închis”, al carui cifru e tot izolarea chinezilor, dar care trage vanjos si la carul de campanie electorala a lui Trump.

Moartea intailor nascuti ai egiptenilor: Dumnezeu le-a spus evreilor să sacrifice mieii și să mănânce carnea înainte de dimineață, dar nu înainte de a folosi sângele pentru a-și picta ușițele/ Getty Images

In afara de raspunsul la intrebarea “Cui i-ar folosi?”, indicii preliminare care pot conduce la elucidarea problemei privind aparitia ca din senin a virusului ucigas in masa ar putea fi aflate apeland la memoria globala, privind cazuri asemanatoare inregistrate de-a lungul istoriei. Dintr-un inceput, ne retin atentia doua mari cazuri istorice, ca amploare, selectivitate si rasunet, de boli cu morti in masa, cu origini suspecte. Primul caz este biblic si ciudat de “preferential”. Conform Vechiului Testament, Yahweh, Dumnezeul evreilor, ar fi fost “autorul” a zece plagi trimise asupra Egiptului, pentru a-l convinge pe faraon să elibereze evreii din sclavie. Faraonul a cedat după a zecea plagă, moartea întâilor-născuți (Exodul 11:1–12:36). Asa a fost declansat exodul unui mozaic etnic de populatii detinute in scalvie (cum erau regulile la toate curtile regale antice), denumit ulterior “popor evreu”, sub conducerea lui Moise. Ciudat a fost ca moartea primului nascut i-a ocolit pe cei care au fost preveniti sa-si insemneze tocul usii cu sange de miel. Azi stim ca atunci a fost vorba despre doua lucruri, despre un razboi psihologic si o mana umana, criminala.

Gripa spaniola din 1918, ultima pandemie care a facut milioane de victime/ http://www.mixdecultura.ro

Al doilea caz de pandemie a fost gripa spaniola, care a apărut în timpul Primului Război Mondial, debutand, ca si in ianuarie 2020, la fel de brusc si de misterios, in ianuarie 1918, fiind, potrivit unor surse, aceeași boală cu gripa aviară din zilele noastre. Specialiştii medicali au calculat că gripa spaniola a provocat între 50 şi 100 milioane de victime, depăşind în virulenţă epidemia de ciumă bubonică din secolul XIV, Moartea neagră. Vinovat a fost pneumococul, virusul pneumoniei. Expertii militari au ajuns la concluzia ca a fost vorba de un asasin ascuns si de o arma biologica, care i-ar fi ocolit pe cei care i-au cunoscut antidotul. Ce a fost surprinzatoare a fost preferinta gripei spaniole pentru oameni in putere, tineri si militari, adica exact contingentele apte pentru recrutare militara si efort de razboi, de unde si concluzia geopolitica si geomilitara ca a fost o arma biologica. Gripa spaniola a lovit in ambele tabere militare din timpul WW1, cum se intampla de obicei cand un virus patogen este aruncat in lupta. In plus, “teorii” ale conspiratiei, care pot la fel de bine sa fie practici ale conspiratiei, sustin ca autorii, pe care ii identifica drept Globalisti, testeaza potentialul de pandemie pe militari din armatele proprii. Numai Globalismul are adoratia razboiului, ca mijloc subordonat scopului de a lua in sclavie Lumea. Doar Globalistii au finantat ambele razboaie mondiale. Revin la intrebarea, ca tema de reflectie: Ce este cu gripa chineza?     

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: