Planul globalist de “pace” pentru Orientul Mijlociu: Solutia finala pentru statul poporului palestinian. Maculare evreiasca a Holocaustului: Evreii le fac Palestinienilor ce le-a facut lor coetnicul Hitler

Trump îşi dezvăluie, alaturi de Netanyahu, nu si de Abbas, planul de pace în Orientul Mijlociu şi evocă o soluţie ”realistă cu două state”/ Foto: News.ro

Devoalari si denunturi repetate privind caracterul din start inselator  ⃰al intentiilor si planurilor evreilor americani si israelieni referitoare la pretinse solutionari “istorice” ale crizei din relatiile dintre Israel si Palestina si din Orientul Mijlociu au adus la un minim istoric credibilitatea internationala a falsilor “profeti” si facatori de “bine”. Lucrurile privindu-i pe acestia din urma stau exact invers. Istoria a oferit in acest sens dovezi care au ajuns la “supraplin”. Nu mai e loc de alte jewinselatorii.

De fapt, insasi Declaratia Balfour (1917), input-ul politic britanic care a dus la situatia intolerabila de azi din Palestina si din Orientul Mijlociu, s-a inscris de la bun inceput in aceasta politica programatica a jewinselatoriei globale. Promotorii balfourismului, care cel putin ulterior, daca nu si anterior, s-au coordonat activ si pe termen lung, practic nedeterminat, cu cei ai sionismului, nu si-au respectat nici macar cu o centima promisiunile si “garantiile”pe care le-au facut arabilor si palestinenilor in schimbul acceptarii de catre acestia a unui “camin national evreiesc” pe teritoriul Palestinei. Dimpotriva, arabilor si palestinienilor li s-au furat sistematic teritorii, iar din Palestina nu a mai ramas mare lucru. In schimb, “Palestina” a devenit denumirea metodei internationale evreiesti prin care Diasporele Globalismului se infiltreaza si preiau controlul economic, politic si in cele din urma teritorial asupra tuturor Natiunilor care le gazduiesc, dupa exemplul dramatic si avertizoriu in care au procedat in mod josnic cu Natiunea Palestiniana.

Din inselatoria globala americano-israeliana (sau israeliano-americana, avand in vedere ca SUA sunt conduse de facto de Israel, care-si extrage resursele cu care se gonfleaza de la poporul american, pe care il exploateaza la fel ca pe o colonie), face parte si noul asa-zis plan de “pace” al presedintelui american Donald Trump. Trump, care se substituie inacceptabil Organizatiei Natiunilor Unite si Dreptului International, in conformitate cu care exista un plan legitim de pace cu doua state si in limitele frontierelor din 1967, si-a prezentat planul, marți, alături de premierul israelian Benjamin Netanyahu, ca reprezentand ”o soluție realista cu două state”.  In esenta, planul globalist al lui Trump prevede că Ierusalimul va fi ”capitala indivizibilă a Israelului”, iar viitorul “stat palestinian” va putea avea o ”capitală palestiniană în Ierusalimul de Est”. Donald Trump, care intr-un cinism si dispret nemasurate fata de toti se crede deopotriva avocat, acuzator si judecator, a amenintat ca SUA sunt pregătite să ”recunoască suveranitatea israeliană asupra teritoriilor ocupate”. El a condiționat un viitor stat palestinian de ”respingerea clară a terorismului”, cum a etichetat miscarile de rezistenta si eliberare ale palestinienilor.

Trump, Kushner, Netanyahu/ Foto: Washington Post

ONU si Natiunile de drept au respins cu fermitate planul Globalismului privind solutionarea injusta si unilaterala a conflictului dintre palestinieni si israelieni, reamintind rezolutiile comunitatii internationale referitoare la crearea a două state, Israel şi Palestina, „trăind alături în pace şi securitate în frontierele recunoscute pe baza liniilor definite în 1967”.  Lumile araba si islamica au dezaprobat cu indignare planul lui Trump. In Orientul Mijlociu este considerat un al doilea plan amagitor Balfour. In opinia mea, bazata pe multe indicii si similitudini, este vorba de ceva mult mai mult. Planul Trump exprima o agresivitate exterminatoare a premiselor unei statalitati palestiniene, fara de care poporul palestinian este condamnat la robie, scadere demografica si disparitie. El este un plan de solutie finala a “chestiunii palestiniene”, similar celui al lui Hitler, privind „Soluția Finală a problemei evreiești”⁠ (în limba germană: Die Endlösung der Judenfrage). Similar “Endlösung”-ului hitlerist, cel imaginat de globalismul trumpist reflecta o etapizare superioara a balfourismului si sionismului, foarte apropiata de etapa finala. Persecutiile operate de evrei se intemeiaza pe ideologia criminala conform căreia populația palestiniana este o „problemă” în sine. Etapizarea si accelerarea vor culmina cu anexarea coloniilor israeliene din Cisiordania, ca parti integrante din Israel. Restul palestinienilor, considerat “rezidual”, si teritoriului in care au fost inghesuiti ca sardelele, va fi un lagar de exterminare, a carei imagine externa va fi gestionata de globalisti in sensul distorsionarii in avantajul evreilor, dupa modelul exterminarii globaliste a amerindienilor din Statele Unite. 

Ca si in cazul solutiei finale hitleriste, in care Adolf Eichmann a folosit pentru prima data termenul, si cea globalista, avand ca obiect “chestiunea palestiniana”, are proprii inspiratori. Cea mai indelungata vizibilitate in acest sens, cat si de implementator, o are premierul Israelului Benjamin Netanyahu. Un “Adolf Eichman” mai micut este Jared Kushner, consilier al Casei Albe, ginere al preşedintelui american Donald Trump si unul din arhitecţii planului de “pace”. Interesant este ca experimentarea raului, incurajata probabil de inca inconsistenta reactiilor internationale de a opri aceasta geopolitica virala, apropos de epidemia de coronavirus, pare sa fie o constanta a lui Trump si Kushner, care folosesc  fraza “sa vedem ce se intampla” in acelasi mod stereotip si cu acelasi substrat experimental. “Ei bine, să vedem ce se întâmplă”, a afirmat Jared Kushner într-un interviu, in care a fost întrebat despre posibilitatea ca Israelul să înceapă procesul de anexare încă de la sfârşitul acestei săptămâni.

Alte doua tactici manipulatoare evreiesti atrag atentia. Prima se refera la pozitionarea anuntarii planului de pace al lui Trump in saptamana imediat urmatoare celei in care la Ierusalim a avut loc Forumul Mondial dedicat memoriei Holocaustului. Globalismul a esuat insa in tentativa de speculare a varfurilor de auto/victimizare a evreilor si de culpabilizare a Natiunilor, ridicate de bolta de comemorare internationala a evenimentului holocaustic, in speranta desarta ca va intimida criticile la adresa planului trumpist privind solutia finala a problemei palestiniene. Dimpotriva, vocile Natiunilor au bubuit asurzitor, acoperind compasiunile la adresa Holocaustului. A doua tentativa de manipulare a contextului si acceptantei a fost amenintarea cu planul globalist maximalist de anexare a teritoriilor palestiniene, urmata de aparenta moderare americana, pentru a gradualiza raul si induce ideea tematoare ca se poate si mai rau.

Netanyahu si Kushner/ Foto: Courrier international

Exista insa si un efect major in contrapartida, daca se poate spune asa, care de abia de acum incolo urmeaza. El se refera la faptul ca solutia finala evreiasca a problemei palestiniene reprezinta o automaculare ireversibila a memoriei Holocaustului: evreii le fac palestinienilor ceea ce lor le-a facut coetnicul Hitler. Pe aceasta platforma antipalestiniana comuna a evreilor americani si israelieni, a fost de un grotesc cumplit de cinic, ipocrit si iresponsabil, demersul presedintelui israelian de a tine un discurs pe tema holocaustului in parlamentul german, cand ei fac acelasi lucru, desi mascat, dar cu acelasi scop si aceeasi finalitate. Daca era chiar necesar un discurs, chiar culpabilizator, el trebuia tinut de altcineva, poate de o victima reala a Holocaustului, nu de tutelatorul unui guvern calau al palestinienilor. Este strigator la cer ca globalismul sa se foloseasca de capitalul de compasiune pentru evrei pentru a comite alt genocid, impotriva palestinienilor. Aceasta maculare globalista a memoriei Holocaustului este total nemeritata de catre victimele lui Hitler, motiv pentru care comemorarile viitoare trebuie sa se schimbe. Ele trebuie facute la ONU, in fata Natiunilor Unite, cuprinzand si Natiunile arabe, nu la Ierusalim, impreuna cu comemorarea si condamnarea crimelor de genocid impotriva poporului palestinian. Atrocitatile antipalestiniene, antiarabe si antiislamice de dupa al doilea razboi mondial trebuie asumate de catre faptuitorii acestora. Memoria iarta, dar nu uita. Aceasta istorie neagra postbelica va fi recunoscuta si asumata, mai devreme sau mai tarziu.

Note_________________________

* Termenul de “inselare/amagire” (hoodwink, engl.) a fost definit si asociat, deloc intamplator, de Albert MacKey, francmason de grad 33, in lucrarea sa Enciclopedia Francmasoneriei, din sec. XIX, astfel: “Simbol al secretului, tacerii si intunericului in care trebuie pastrate misterele artei noastre de privirile nevrednice ale profanilor.” Intr-adevar, rasa umana a fost si este dispretuita si amagita de globalisti.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: