Luciditatea Iranului este “brici”: “Acordul secolului” a murit înaintea lui Trump (ayatollahul Khamenei)

Asa zisul „acord al secolului’ privind „pacea” din Orientul Mijlociu, pus la cale de americani si israelieni, va muri înaintea lui Trump, afirma cu luciditate si vizionarism liderul suprem al Iranului

Denigratorii globalisti ai milenarului si prodigiosului popor persan au primit o galeata cu apa rece peste capetele lor infierbantate. Fara indoiala ca planul de “pace” jewmerican pentru Orientul Mijlociu, pe care Donald Trump, presedinte al mai tanarului stat SUA, si Benjamin Netanyahu, premier al si mai puberului stat Israel, l-au clamat drept un “acord istoric”, este sortit cosului de gunoi al umanitatii. Pretinsul „acord istoric” globalist a fost respins cu fermitate si indignare de catre eroicul popor palestinian, cat si de institutiile reprezentative ale natiunii arabe si ale multilateralismului global.  

Cauza rasunatorului esec trumpisto-netanyahist este ca “acordul” lor nu e un acord, ci un dictat, datorita faptului ca de pe el lipsesc semnaturile poporului palestinian, ale ligilor arabe si islamice si ale natiunilor unite. Planul nascocit de Trump si de ginerele sau evreu Kushner este o incalcare brutala a Dreptului International, potrivit caruia unica legitimitate este o solutie cu doua state, palestinian cu capitala la Ierusalim si israelian cu capitala la tel Aviv, in frontierele din 1967 ale Orientului Mijlociu.     

Planul de pace al preşedintelui american Donald Trump menit să pună capăt conflictului dintre israelieni şi palestinieni, supranumit „Acordul secolului”, va muri înaintea lui Trump, a spus miercuri liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, potrivit unei postări pe contul său oficial de Twitter. Excelenta lui sintetizare a actualitatii si perspectivei este demna de manual. „Intriga americană a ‘Acordului secolului’ va muri înainte să moară Trump”, a postat Khamenei. Totodata el a declarat că Iranul va sprijini cât de mult poate grupurile palestiniene.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: