Coronavirusata nava Diamond Princess: Bomba biologica de croaziera lansata asupra Japoniei?  

Misterul navei de croaziera Diamond Princess: 454 de persoane sunt infectate cu coronavirus!

Depistarea unei infectari in masa cu coronavirus (covid-19) la bordul navei de croaziere Diamond Princess – proprietate britanica, operata de linia de croaziera americana Princess Cruises – restarneste suspiciunile de atacuri biologice. Miza foarte probabila intr-un asemenea scenariu o reprezinta cea confirmata deja in razboaiele comerciale, de oprire si reculare a cresterilor economice ale Natiunilor care ameninta detronarea Globalismului. China este prima victima si Japonia a doua, ca numar de cazuri de infectare cu virusul epidemiei de pneumonie virala.

La cel mai nou test, numărul cazurilor pozitive depistate la bordul vasului de croazieră Diamond Princess a crescut la 454. Nava in carantina se afla in apele Japoniei, in largul portului Yokohama, în apropiere de Tokyo. SUA, Canada si Australia isi repatriaza cetatenii de la bordul navei pe calea aerului, cu curse charter sau militare. Primul avion cu cetăţeni americani evacuaţi de pe nava cu epidemie a aterizat duminică seară în California. Surprinzatoare au fost refuzul unor americani de a fi evacuati  in SUA si amenintarea din partea autoritatilor americane ca cei in cauza risca sa nu fie primiti, o vreme, pe teritorul american.  

Cele mai mari intrebari ale specialistilor, dar si ale publicului larg, inclusiv ale persoanelor aflate pe Diamond Princess, se refera la cum de a fost posibila infectarea intr-un mediu inchis si izolat, cum este o nava aflata in imensitatea maritima si daca nu cumva a fost o infectare premeditata politico-militar, inainte de plecarea in croaziera? Framantarea emotionala este si mai mare atunci cand americanii infectati, care nu au fost in China si nu au avut contacte cu chinezi, se intreaba daca nu cumva au fost folositi ca vectori de infectare, prin debarcare in Japonia, a populatiei japoneze? De ce unii americani au refuzat oferta Washingtonului de repatriere?

Din pacate, astfel de suspiciuni sunt extrem de rezonabile, in conditiile in care Globalismul a ajuns sa refuze pana si ideea de comunitate internationala si sa declanseze o competitie cu Natiunile pentru a face din ele Colonii, cu scop final ca Lumea sa-i fie toata o Colonie. Acel „Great Again” urmarit de SUA ii pune in cauza si modul cum a ajuns “Măreață”. Mediul inchis si izolat al navei coronavirusate pune grav la indoiala si ideea ca orasul chinez Wuhan, din provincia Hubei ar fi fost punctul de pornire al epidemiei. Prin prisma cazului Diamond Princess, apare mult mai probabila ipoteza ca Wuhan a fost punctul de sosire al coronavirusului, venit din afara Chinei, diseminat criminal, dupa modelul biblic al celei de-a zecea plagi din Egiptul antic, care a ucis primii nascuti ai egiptenilor, ocolindu-i pe cei ai evreilor.

Motivul biblic exaltat de evrei a fost eliberarea lor din “sclavie”. Dar adevarul istoric e diferit. Ei au fost facuti sclavi de catre un nou faraon, pentru a razbuna si recupera din jafurile economice pe care le-au savarsit asupra egiptenilor in timpul faraonului precedent. La curtea acestuia din urma venise evreul Iosif, care l-a ademenit sa-i dea a doua putere dupa faraon, ca sa-i umple visteria. Ceea ce a si facut. Dar, in acelasi  timp, Iosif si-a tras dupa el fratii si neamurile, punandu-si plaga stapanirii economice evreiesti peste egipteni. Drept pedeapsa, noul faraon i-a facut pe evrei scalvi ai egiptenilor, pentru a-si recupera din pagube. Aceste lucruri sunt evidentiate de studii istorice alternative, dar ies la iveala si la o studiere atenta a Vechiului Testament.

Azi, o pista falsa sugerata este cautarea animalului care ar fi raspandit coronavirusul la chinezi, desi scepticii sustin ca nu lumea animala trebuie investigata, ci fauna umana. Unele obiceiuri alimentare chineze, care au totusi o circulatie restransa, datorita caracterului de delicatese si marimii costurilor, cat si modurile de desfacere pe piata carnii, din China, sunt de sute si mii de ani, deci nu pot fi incriminate ca surse epidemiologice. Privind Japonia, ar putea sa castige teren si opinia ca Diamond Princess este purtatoarea unei bombe biologice de croaziera, lansate de SUA asupra Japoniei. Lumea nu  a uitat bombele atomice ale lui Truman, aruncate deasupra Japoniei, in 1945. Nici amenintarea lui Donald Trump catre premierul japonez Shinzō Abe: “ Vezi sa nu-ti trimit pe cap 20 de milioane de mexicani!”.

In cautarea adevarului, trebuie avut in vedere si cui ii foloseste incetinirea cresterii economice sau chiar recesiunea in China si Japonia datorita epidemiei coronavirus. Cazul Diamond Princess, de mediu inchis si izolat, dar totusi infectat, poate rasturna toata abordarea actuala privind cauzalitatea pandemiei. Oricat de neverosimile, ipotezele si verificarile sunt proceduri preliminare si obligatorii in orice elucidare. 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: