Revolutia Esichierului: Natiunea, in Centru

Globalismul este distrugatorul Natiunilor. El si-a folosit forta, bazata pe resursele smulse Natiunilor, pentru a modela Esichierul, generic vorbind, intr-un mod avantajos pentru sine si toxic pentru Natiuni. Rezultatul este o distorsiune conceptual-politica si ideologica a Esichierului.

Globalismul a pozitionat conceptual la Centrul Esichierului tot ceea ce este Rau pentru Natiuni. Teoria sa a dus la Extreme tot ceea ce este Bine pentru Natiuni. Aceasta rasturnare maligna, asimetrica si inacceptabila de pozitii ingrasa Globalismul si slabeste Natiunile.

In felul acesta, partidele care servesc interesele Globalismului si le de-servesc pe cele ale Natiunii, neconstientizat in ambele cazuri, sunt “binecuvantate” cu ipocrizie de catre Globalisti ca fiind de “Centru”. In acelasi timp, manipulatorii Globalisti atribuie teoretico-conceptual pozitiile “Extreme” partidelor care slujesc Natiunea. Globalistii demonizeaza partidele pro-Natiune si le eticheteaza drept “Extremiste”. Trebuie sa recunoastem, aceasta codificare Globalista ostila Natiunilor este destul de subtila. Decodificarea trebuie sa fie mai presus, exoterica si renormalizatoare, in concordanta cu legile Creatiei. In clipa Genezei, Atotputernicul, in nesfarsita sa democratie si iubire de oameni, a consacrat deplina egalitate in drepturi a tuturor Neamurilor, fara discriminarea sclavizanta, clamata unilateral de o politica ultrarasista, ascunsa in haine religioase, privind pretinsa existenta a unui popor “ales” si “suprematist”.

Aceasta situatie intolerabila, de slabire programatica a Natiunilor, o vedem cu ochiul liber pretutindeni. In Centrul Esichierului, Globalismul a intronat toate Relele, scoase deliberat din Cutia Pandorei. Sa le recunoastem, intr-un tur rapid, fie si aproximativ. Vedem Sodomia Sexului, prin homosexualitate. Sodomia Familiei, cu imperecheri anormale, nonprocreative din persoane de acelasi gen. Sodomia Genului, prin nerecunoasterea politica a diferentelor anatomo-genitale ale Barbatilor si Femeilor. Sodomia Copilului, prin abuzare sexuala si privarea acestuia de dreptul existential, in virtutea caruia a venit pe Lume, la o Mama Femeie si un Tata Barbat. Sodomia Identitatii Natiunii, prin multiculturalism, migrationism, incrucisare si eugenizare a Raselor, in favoarea unei “Rase Noi”, unice, monocrome, cenusii, fara stima de rasa si etnie, usor de manipulat si exploatat. Uniformizarea Globalista de “Rasa Noua” este de aceeasi inspiratie ca cea Comunista a “Omului Nou”, care a distrus Elitele si a instalat Teroarea. Sodomia Multilateralismului si Multipolarismului, virtuti ale Natiunilor Libere, prin injosirea si desfiintarea lor de catre Unilateralism si Unipolarism, vicii totalitare ale Globalismului.

In mod mai mult decat evident, Esichierul este de-centrat. El trebuie re-centrat, prin readucerea in Centru a Natiunii si valorilor sale. Patria, Familia, Credinta trebuie sa fie la Centru, iar opusele lor la Extreme. In marja regasirii Centrului, este necesar sa fie evidentiate Identitatea, Traditia, Natiocratia si altele asemenea lor, care au fost atat de calcate in picioare de catre Globalism, in ultimele decenii, de dupa razboiul rece. A venit vremea Revolutiei Esichierului: Natiunea, in Centru. Se impune in acest sens un nou contract politic consensual, intre toate partidele Esichierului (v. primul contract consensual de la Snagov) in care sa se statueze si sa se subscrie ca Centrul este Natiunea. Prin acest legamant pentru eternitate, partidele isi asuma fara echivoc rolul de Mijloace, respingand de a mai fi scopuri in sine, impuse de Globalism, si recunosc Natiunea drept Scop unic si sacru. Toate doctrinele si ideologiile partidelor politice trebuie sa porneasca de la aceasta prioritate existentiala primordiala, potrivit careia Centrul este Natiunea. Pentru a prospera, Natiunile au nevoie sa-si controleze politic, de sine statator perspectivele. Sarcina lor grabnica in acest sens este sa arunce, in pamanturile nationale, Semintele renormalizarii spectrului politic. In felul acesta, le vor culege cat mai curand posibil Fructele. Aceasta renormalizare a sistemului politic, avand Natiunea in Centru, poate fi un obiectiv de tara, pe termen mediu sau lung.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: