Anti-Coronavirus: Terradon pentru Bunul Dragon!

Rezistenta impresionanta si neindoielnica victorie din razboiul popular chinez impotriva atacului biologic cu coronavirus fac din China o natiune eroica, iar din sistemul ei politic un mare intelept-mijloc in slujirea poporului-scop.

Datorita acestei mari incercari abatute pe neasteptate asupra sa, abordarii ei cu calm si determinare nestramutate, China va fi si mai iubita si mai sustinuta pe plan international.

Natiunile vad acum cu mai multa claritate in China drept Natiunea de care au nevoie ca partener si aliat, dedicat intern Poporului si extern Multilateralismului, dar si unicul model socio-politic de unitate si determinare loiale, capabil sa infranga mari ostilitati distrugatoare, politice sau naturale.

Sunt pur si simplu coplesit de maretia chinezilor, venita din harnicie si rabdare, care isi au radacinile in filosofia lor milenara. In fata lor, ma inclin cu admiratie si respect.

China: Dragonul, simbol al Vietii. Sculpturi de dragoni chinezi imperiali la Zidul Dragonului Nou, Parcul Beihai , Beijing/ https://en.wikipedia.org/wiki/Dragon

Daca fiecare locuitor al planetei am subscrie cu un euro sau un dolar la efortul de razboi popular chinez anti-coronavirus, le-am reduce din suferinte si pierderi, dar am si refunctionaliza „Fabrica Lumii”, care ne ofera atat de multe din cele necesare Vietii. Ar fi salutara initiativa: „Terradon pentru Protectorul Dragon!”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: