Pandemia coronavirus: Globalistii arunca undite spre Natiuni cu momeala “vaccin”. Vor sa stoarca profit din criza. Esec anuntat: Nimeni nu-i ia in seama!

Ofertei Globaliste de Vaccin Anti-Coronavirus: No, Thanks!

Coroborarea analizelor epidemiologice privind cauza coronavirusului cu evenimentele politico-militare din epicentre duce catre concluzia ca acesta este o productie omeneasca, in scop de crime devastatoare impotriva umanitatii, printr-un razboi biologic camuflat.

Suspiciunea rezonabila, tinuta in tacere din motive de “corectitudine” politica, vizeaza Globalismul drept factor cauzator si responsabil de infectarea Natiunilor. Exista un sir neintrerupt de abominatiuni rasiste ale Globalismului, care strabate ca un fir rosu istoria Lumii. Tintele sale sunt Natiunile, pentru a le jefui de resurse si a le face sclave.

Este inadecvat sa analizezi ce face Globalismul sau sa vorbesti despre cum isi alege mijloacele si le leaga de scop in termenii clasici de strategii si tactici. Aceasta deoarece nu avertizeaza asupra a ceea ce le este specific, inselaciunea si raul, din care isi trag profitul. Corect este cuvantul biblic viclenie. Îl aflam in Tatal Nostru sau Rugaciunea Domneasca. Dar si noi o putem face, prin a ne pazi activ de cel viclean.

Printre cele mai recente viclenii ale Globalismului se numara punerea in unditele pe care le arunca spre Natiuni a momelii “vaccin” anticoronavirus. Trei undite au fost deja lansate, de pe platforma de ideologii pretins exceptionaliste, ale reputatiei stiintifice medicale si salvarii de vieti.

Una dintre acestea are prinsa in ac stirea referitoare la izolarea cu “succes” de catre canadieni a “agentului patogen care a provoacat epidemia de covid-19.” Israelienii au pus in carlig anuntul atragator ca „au conceput un vaccin oral”. A treia apartine britanicilor, care “au testat cu succes pe soareci un vaccin impotriva coronavirus covid-19.”

Ultima este contradictorie, spre neverosimila. Liliecii, despre care s-a spus ca sunt sursa virusului si pe care chinezii ii mananca drept delicatese, sunt soarcei cu aripi. Ei sunt imuni la coronavirus. La fel ca sobolanii care au raspandit ciuma. Evident, nu se fac teste pe imuni. Nu sunt de incredere. Se speculeaza oare reducerea si disparitia naturala sezoniera a epidemiei, din cauza incalzirii vremii? Din perspectiva acestei posibilitati, un „vaccin” Globalist ar fi o inselaciune. Virusul ne va surprinde din nou descoperiti in sezonul rece. Livratorii Globalisti vor invoca atunci interventia unei „mutatii” genetice a coronavirusului?

Ori poate ca pentru autoprotectie au de mult vaccinul, inainte de diseminare, la care in paralel cu virusul s-a lucrat zeci de ani? De ce oare numai din aceste medii au aparut stiri “victorioase” despre covid-19? Daca Globalistii vor sa stoarca profit de pe urma pandemiei, esecul e anuntat. Nimeni nu-i baga in seama! De incredere va fi Elita in virusologie a Natiunilor. Ea va controla coronavirusul.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: