Securitatea biologica mondiala si victoria totala impotriva pandemiei: China, pregătită să „lucreze alături de toate celelalte ţări” contra coronavirusului

Presedintele chinez Xi Jinping, convorbire telefonica cu omologul sau rus, Vladimir Putin: China este pregătită să conlucreze cu toate ţările, în lupta mondială împotriva coronavirusului.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat coronavirusul drept “inamic al umanitatii”. Pe cale de consecinta, anticoronavirusismul inseamna razboi. Ca in orice razboi, e nevoie de un steag si de o alianta. Din multe motive, dintre cele mai intemeiate, China le-a oferit pe ambele, joi seara, intr-o discutie telefonica a presedintelui Xi cu presedintele rus Putin.

China eroica a fost prima tinta lovita de coronavirus. Ea dispune de cea mai competitiva capacitate virusologica, demonstrata in razboiul popular cu coronavirusul, in care recent nu s-au mai inregistrat cazuri noi de infectare locale. Sursele ultimelor infectii sunt externe.

Xi Jinping a evidentiat in dialogul cu Vladimir Vladimirovici Putin doua idei strategice, privind “securitatea sanitara mondiala” si “victoria totala impotriva pandemiei”. Ele amintesc intrucatva de surprinderea strategica cu care a fost lovita URSS si de reactia decisiva pe care aceasta a dat-o in razboiul contra virusului geopolitic brun al nazismului.

China are autoritatea morala, expertiza si resursele pentru o alianta globala si un razboi total impotriva pandemiei. Ea este pregatita, potrivit lui Xi, să „lucreze alături de toate celelalte ţări”. Este o punere in comun a fortelor tuturor Natiunilor, fara precedent in secolul XXI, impotriva coronavirusului Globalist, care tinteste “suprematia” asupra Lumii. 

Presedintele chinez a subliniat cu determinare ca tara sa, cu cea mai numeroasa populatie si a doua ca forta economica mondiala, „are dorinţa de a depune eforturi concertate cu Rusia şi toate celelalte ţări pentru (…) a păstra securitatea sanitară mondială”. „China are încrederea, capacitatea şi certitudinea că va ajunge la o victorie totală împotriva pandemiei”, i-a mai spus liderul de la Beijing omologului său rus.  

Concertarea antiepidemica de urgenta intre China si Rusia si a acestora impreuna cu toti actorii multilateralisti este motivata de amploarea raspandirii coronavirusului si de proportiile sale letale. Multilateralismul este unica solutie pentru iesirea tuturor statelor din criza biologica si economica provocata de coronavirus. Cele mai negre cifre pana in prezent se refera la 158 de ţări şi teritorii si peste 10.000 de morti.

Unilateralismul SUA se exhibitioneaza, numai el stiind ce vrea sa ascunda, acuzand China, culpabilizand grotesc si vehement victima. O tactica a Globalismului, de a deconta crimele sale altora. Un adevarat circ de maimute. „Lumea plăteşte preţul ridicat pentru ceea ce au făcut ei”, i-a acuzat cu tupeu sfruntat pe chinezi preşedintele SUA, Donald Trump, joi, într-o conferinţă de presă la Casa Albă. Tot manipulatorul Trump utilizeaza si denumirea stigmatizanta “virusul chinez”, dupa ce diversionistul Pompeo a testat varianta “virusul Wuhan”. Dar nimeni nu poate minti toata lumea tot timpul (Abraham Lincoln). A devenit deja un adevar global ca Statele Unite ale Americii folosesc biopolitica drept mijloc de agresiune, in scop geopolitic.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: