CoronaGlobalismul si poluarea atmosferica: Puritatea aerului, la fel de vitala ca a apei. Survolurile internationale au devenit surse de import covid-19

Coronavirus: China redirecţionează zborurile cu destinaţia Beijing, în contextul înmulţirii cazurilor importate

O ciudatenie a pandemiei coronavirus e proportionalitatea inversa cu poluarea atmosferica. Ea s-a inregistrat in cele doua epicentre pandemice succesive, China si Europa. Intensitatile coronavirusului si poluarii au cunoscut tendinte contrare, de progresie si respectiv de regresie. Specialistii nu au aflat pana acum care e explicatia.   

Cauzarea poluarii de catre tot ceea ce se emana in spatiul aerian trimite in principal la sursele bazate terestru. La capacitati industriale superenergofage, care duc la incalzirea climatica. Dar in sursele antropogene de poluare intra si orice se misca in aer cu combustie hidrocarbonica. Avioanele raspandesc gazele de ardere a kerosenului.

Vectorii de transport aerian pot insa sa polueze si rau intentionat. Sa urmareasca scopuri geopolitice cu mijloace biopolitice si biologice (coronavirus). In acest sens au lucrat programe globaliste de erbicidari cancerigene si degradari genetice, raspandite aviatic in tari tinta.

S-ar putea oare ca Globalismul sa recurga, ostil si camuflat, la zboruri civile internationale pentru a disemina tintit perdele aeriene cu coronavirusi, asupra unor Natiuni? Scandalurile chemtrails sunt un precedent graitor. Ipoteza ar putea explica fenomenul cresterii infectarii si descresterii poluarii. Un model explicativ ar putea fi acesta: lansari, probabil repetate, de perdele aviatice contaminate au dus la cresterea poluarii; depunerea la sol si izbucnirea epidemiei, urmate de carantina, cat si de restrictionari aviatice, au avut ca efect scaderea poluarii.

Natiunile ar face o grava greseala existentiala sa creada ca relele intentii ale Globalismului, care le considera o prada de jungla, nu ar fi planificate, ar fi futuriste sau ar avea limite de imaginatie. Daca nave de lux de croaziera au fost o sursa dovedita de infectare cu coronavirus (Diamond Princess avea drept tinta Japonia), nu exista nicio ratiune ca survolurile sa nu intre in atentie din acelasi motiv.

China, lovita atroce de catre bioterorismul globalist, a sesizat, cu milenara ei intelepciune si prudenta, ca desi nu s-au inregistrat noi cazuri locale de infectare cu coronavirus, s-au inmultit cele importate, via survoluri din exterior. Urmare, toţi pasagerii internaţionali cu destinatia Beijing vor fi redirecţionaţi începând de luni spre 12 puncte de intrare speciale localizate în diferite zone din tara, potrivit unui anunţ online facut duminică de Administraţia Aviaţiei Civile din China.  

E timpul sa revenim la memoria primordiala. La principiul primar potrivit caruia puritatea aerului este la fel de vitala ca cea a apei. Transporturile aeriene sa fie o alternativa drastic redimensionata, redusa la cazuri transcontinentale si intercontinentale. Traficul transatlantic, dezorarizat. Arareori si special. Comunicarea online este instantanee si nelimitata. Beneficiile ei sunt imense, trebuie reinvestite. Ea a fost inventata pentru substituirea deplasarii fizice si economia de timp si bani. National si regional trebuie relansat si dezvoltat transportul feroviar rapid. Trenurile de mare viteza si automobilele electrice vor contribui la deglobalismizare si decompetitionare. Este o nevoie urgenta sa se iasa din zodia nebuna a globalismului si competitionarii ostile. E o cursa fara scrupule. Duce inevitabil la conflict si insecuritate. Trebuie inactivata. Zborurile internationale nu vor mai fi tinte ale terorismului globalist si nu vor mai fi folosite ca mijloace de infectare prin chemtrails sau coronatrails. Aerul respirat va fi mai curat.  

https://www.agerpres.ro/mondorama/2020/03/22/coronavirus-china-redirectioneaza-zborurile-cu-destinatia-beijing-in-contextul-inmultirii-cazurilor-importate–471366

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: