Confundand Casa Alba cu un gang, Donald Trump someaza America: Economia sau Anticoronavirus?

Donald Trump: Banii (Economia) sau Viata (Anticoronavirus)?/ Foto: EVZ.ro

Lumea a avut, luni, neasteptata perceptie dezagreabila ca Donald Trump simbolizeaza Casa Alba cu un gang, din care someaza America: „Economia sau Anticoronavirus?”. Aidoma filmelor gangsteresti, in care un pistol iti este varat intre coaste si vocea unei fete ascunse iti cere ultimativ printre dinti: “Banii sau Viata?”. Nenorocul lui e ca nu-si poate controla naravurile nici chiar din prima pozitie publica.

Incarnarea lui Uncle Sam (initialele United States) si-a exprimat aproape furios nemultumirea ca restrictiile contra pandemiei coronavirus au un impact negativ asupra economiei globaliste. El a evocat relaxarea acestora, in defavoarea securitatii sanitare. „Nu putem permite ca remediul să fie mai rău decât problema în sine”, a scris Trump pe Twitter. „La sfârșitul perioadei de 15 zile, vom lua o decizie privind direcția pe care o vom urma!”, a spus el.

Uncle Sam, personificarea globalistului (evreului) colonizator/ CNN.com

A da oficial vietile oamenilor, pe care presedintele Trump le expune contagiunii coronavirus, pe profiturile corporatiilor multinationale, amenintate de scadere, nu este ceva care sa-i incante pe americani. Mai ales in anul alegerilor prezidentiale, in care Trump nici nu se gandeste sa suspende sau rareasca mitingurile electorale, in scop antiepidemic.

Americanii se simt tradati si nereprezentati, ca o populatie aflata sub dominatie coloniala. De altfel acest lucru a devenit imposibil de ascuns dupa ce Trump, ajuns in Biroul Oval, a inceput sa directioneze masiv resursele SUA spre Israel, pentru a sustine pretentiile acestuia de suprematie in Orientul Mijlociu si, probabil, ulterior, in Lume, cu un Guvern Mondial la Ierusalim. Aceasta utopie a Globalismului se va prabusi in abisurile istoriei, sub presiunile coordonate ale Natiunilor, cum s-a intamplat cu visul rasist al lui Hitler.

Autoritățile sanitare americane avertizează de cateva zile că răul de-abia urmează în Statele Unite și ca nu a venit momentul pentru relaxarea eforturilor anticoronavirus. Dacă mai multe state americane, în special California și New York, au optat pentru carantinare, presedintele Donald Trump refuza cu obstinatie să plaseze ansamblul federal al SUA sub aceste reguli sanitare, de dragul profitului. Monoteismul de la Casa Alba este diferit. Dumnezeu este banul si religie este plutocratia. Istoria scrie intotdeauna acelasi epilog: cand instinctele sunt simbolizate politic, realitatea se altereaza.

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23745795-coronavirus-trump-restrictii-impuse-sunt-mai-rele-decat-problema-sine.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: