Capre rosii, rosu ezoteric si rosu politic

Optiunea pentru capre rosii este, in opinia mea, un indiciu de calitate. Nu in ultimul rand, de subtil, de ezoteric. Capra rosie are cel mai bun lapte pentru sanatate (imunitate, echilibru hormonal, metabolism calciu etc., niveluri la care opereaza in primul rand energetic).

Muladhara Chakra (First Chakra)/ YouTube

De ce? Nu am o explicatie certa. Doar o presupunere. Cred ca este o legatura energetica intre rosul caprei si rosul muladharei chakra. Ultima, aflata in zona genitala, este “radacina”, “baza” existentei. A se vedea si analogia cu rosul sangelui, lichidul vital. Pe acest „fundament” se inalta succesiv alti sase centri energetici ai corpului uman, pana in „varful” capului. Prin ei coboara energia cosmica.

Ea poate fi si recirculata invers, ascensionata, potrivit lui Mantak Chia, ducand la “iluminare”. Referinte despre acest taoist le-am aflat din unele texte ale unor Illuminati sau despre Illuminati, care erau preocupati sa utilizeze tehnicile acestuia pentru a-si stimula propriile “iluminari”.

RoGvAiV/Foto: pixabay

Mai are legatura si cu spectrul vizibil al culorilor rogvaiv, care incepe cu rosu si se termina cu violet. Nu prea inteleg de ce mantiile regilor si cardinalilor sunt rosii si nu violete. Culoarea violet e simbol al celei mai inalte spiritualitati. Interesant pentru spatiul mioritic e ca si presedintele Traian Basescu a avut consilieri pentru “flacara violet”!

Ieri am fost deceptionat de senatoarea liberala Alina Gorghiu. Imbracata toata in rosu – din motive estetice, bineinteles, ii da un plus de farmec, dar, ce ironie!, rosu e culoarea social-democratilor -, ea a criticat PSD ca ar fi „iresponsabil”, sustinand ca acesta „nu renunta la logica de campanie”!!! Oare cine a fost in campanie pentru alegerile anticipate?!… Secretul lui Polichinelle! E un fapt arhicunoscut: PNL! Cred ca ordonantelor militare le lipsesc un articol important, care sa interzica politizarea starii de urgenta. Doar asa Alinutza nu ar mai fi politizat-o!

Gorghiu: PSD, un partid iresponsabil; nu renunţă la logica de campanie

Prima zi a celor trei iezi si cei trei ani ai lui Nicolas nu sunt o coincidenta. E un semn astral de bine. Sanatate la toti, sa iesim teferi din pandemie! Va fi mult de lucru pentru tara. Natiunea trebuie sa-si regaseasca sinele, sa-si ia teritoriul in posesie deplina si sa puna punct naravurilor transfrontieriste si transnationale ale Globalismului.

Cea mai fierbinte stire geopolitica este ca Globalistii se vor ascunde de covid-19 in subterane! Dar cui i-ar mai pasa de ei cand, dupa un atac cu pandemia coronavirus asupra verticalei puterii, aflate la suprafata, subteranii nu vor mai avea nicio recunoastere ierarhica supraterana?!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: