Social media, o reactie corectiva: “Tsunami”-ul coronavirusului este in Statele Unite ale Americii!

Washingtonul către americanii din străinătate: Întoarceţi-vă acasă înainte de ”tsunami”-ul coronavirusului/ Reactii social media: „Tsunami-ul” e in SUA!

Statele Unite au lansat, miercuri, un “avertisment” foarte ciudat, prin ruperea lui totala de realitate. La limita este un fake news! Un diplomat american, Ian Brownlee, coordonator al intoarcerii in SUA a cetatenilor americani aflati in strainatate, le-a cerut acestora pe un ton ridicat sa se intoarca urgent in tara: reveniţi acasă acum înainte de a fi înghiţiţi de „tsunami”-ul coronavirusului.

 SUA au repatriat deja peste 30.000 de americani de la declanşarea pandemiei, dar in strainatate mai sunt circa 24.00 de americani care sunt indecisi in privinta solicitarii repatrierii. SUA au temeri ca “peste cateva saptamani” repatrierile ar putea sa fie imposibile. Statele isi inchid unele dupa altele frontierele. Zborurile de pasageri si inchirierile de avioane private sunt anulate sau suspendate.  

Pe social media, s-au inregistrat multe reactii corective, de aducere cu picioarele pe pamant a Departamentului de Stat american. In esenta, aceste reactii ale cetatenilor americani aflati in strainatate ii contrazic pe diplomatii din subordinea secretarului de stat Mike Pompeo: “Tsunami”-ul coronavirusului este in Statele Unite ale Americii! Ele au in vedere situatia dramatica de morti si infectati cu coronavirus, al caror numar l-a depasit pe cel din China, facand din SUA epicentrul pandemiei. Foarte probabil ca cei mai putin atinsi de propaganda globalista vad cu alti ochi, extrem de critici, guvernul Trump, care pune profitul, castigul economic inaintea salvarii de vieti.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: